nebolo moc casu, moc prace, tak som za ten mesiac nestihol zadne "bonusy" dokupit a ani pofotit, tak len mini shooting z pred par dni, ked mi cez cestu prebehla asi meter predo autom srna a ja som musel dat uklidnovacie cigo
Som mizerny fotograf a este mizernejsi ajfon
Ale uz sa odhodlam bud poprosit nekoho, alebo sam to nejak zfotit, kym je pekne nove

Minirecenzia po mesiaci pouzivania:
najazdene 4000km
priemerna spotreba 5,4l/100km
Nelutujem ze som sa rozhodol pre dvojku, nelutujem uz ani motorizaciu, z tej spotreby som pri mojom (celkom vysokom) najazde stale vysmiaty pri tankovani
Ako som uz pisal (a ako je dokola omielane) neda sa asi porovnavat F generacia s E generaciou (hlavne co sa interieru tyka,exterier je vec chuti). V tomto aute sa citim uplne inak ako v jednotkach, vsetko budi lepsi dojem ci uz makke poplastovanie, alebo modernejsi vzhlad pristrojovky, a celkovo design.
Co spatne lutujem trosku je alcantara, kozka by bola asi lepsia, alcantara strasne hreje (zda sa mi ze viac ako koza), ale zas sa mi alcantara hodi do tohto typu auta viac ako koza, takze trosku schiza
+fakt netusim ako to budem cistit, nechce sa mi kazdy mesiac vlacit auto na profi cistenie a na interier som haklivy
Co sa tyka motorizacie, som spokojny. Na daily drive tych 135kw uplne staci,neviem ci ma clovek fakt nudzu na viac kw pokial s tym autom nechce lietat napr na okruhu, spotreba je super a to je motor viacmenej este len v zabehu.
Prevodovka uplne super, peniaze za automat su fakt dobra investicia.
Co ma fakt dostalo su jazdne mody. Ani by som nepovedal ze to bude taky rozdiel, ale fakt sport a sport+ spravia z tohoto diesloveho chrochtika suceho atleta, ak idem este s padlami pod volantom tak je to uz funcar ,zatial co po ceste z prace zapnem na okreske eco pro, otvorim okno,uzivam si cestu a vytesujem za z 4l spotreby
"Comfortujem" na dialnici, v teple by som s tou skoro vypnutou klimou skapal + kedze nad 130km/h uz moc eco pro uzitocne nie je....
Milo prekvapeny som bol zo zadnych sedadiel, celkom pohodlne sa tam odvezu ludia normalnej vysky (samozrejme ze nie v lete na Makarsku ze....)a aj kufru ktory ma uplne prekvapil velkostou (btw do auta som dokazal narvat 2 velke cestovne kufre, 2 male cestovne kufre a vodic+dvaja spolujazdci, co je na male coupatko celkom slusne :) )
Kedze bude trosku viac casu, dam sa pomalicky do malych uprav...ako prve planujem perf pedale (to sa mi proste paci) a urcite ASAP koncovku vyfuku, OEM dual pre 220d, len nejak zatial nie je nikde v ponuke.
Stale zvazujem ci tam nahodim Performance podnaraznik, aby to nebolo prilis diskotekove (mal som na starej jednotke Hartge naraznik a parkovanie nebolo vobec ale vobec sranda....) +neviem ci bude k dostaniu na 220d Performance zadok, chcem to mat celistve