... všetko o BMW ...
gregynko napísal:
dikes, ja sa nencháp vyprovokovať tak lahkoniekedy môžme vybehnúť na slovakiaring :) a tam uvidíme čo koho vládze
gregynko napísal:ďakujem, chcem ho len to chcem mať v jednom kuse z nárazníkom :) nevedel by si mi ináč poradiť s tým airbagom, pásom resp. navi? nestretol si sa s niečím takým?
Pity777 napísal:krasna sedma, prajem vela stastnych km. fakt pekne to mas
futy napísal:Pekná 7-mička, ja som si dovolil ofotiť na Slovakiaringu na parkovisku
bmwbros napísal:vitaj na klube, tvoj ,,silver,, je krásny, exteriér ladí ako má a niet na lepšie kolieska ako máš, je pravda že na nete už dlhšie bol v ponuke, ale to neznamená že by bol vadný alebo čo,len proste niekomu sa muselo prisniť
disky ak si ešte neopravil, tak ti doporučujem tou práškovou metalurgiou, tu na fóre som niekde o tom čítal, vyzerá to viac odolné ak budem niekedy potrebovať lakovať disky tak do toho pôjdem....
Demkowicz napísal:ja si myslim ze ten alpina podnaraznik je masakrálny, mne sa to nenormalne lubi... a to auto je neskutocna imidžofka, prva sedmica ktora sa mi ozaj a vazne ze paci (este dokonca viac ako ta Duplova co ma v sekcii predaj) a to ja striebornu farbu na autach nemam moc rad... VY-NI-KA-JÚ-CE , staraj sa o to
BA-Romčo napísal:Krasna sedma........A tie kolesa uplna pecka....Nech služi.