... všetko o BMW ...
mareko258 napísal:serva medzi nami, nech ti auticko robi len radost, poriadne ho vycukrikuj a bude to obyvacka na kolesach,
rovno mozes dat foto do sekcii "klub style128"
vela stastnych km bez nehod a poruch...
atc525 napísal:Pekne auticko mas.Tu mas foto pred a po uprave
.
Roman320 napísal:Aha takže to ideš dať akoby "zliať" do jedného celku,no bude to určite vyzerať takisto velmi dobre som na to zvedavý,potom dávaj foto,info všetko okolo
adamo napísal:chudak zadne prave koleso to ma z toho ze sa obcas musi parkovat aj pozdlzne pri obrubnikoch a pre sedmicu zrovna miesto moc ludi nerobi
Rottwa napísal:cele dobre auto
serwo napísal:Gratulujem! Krasna sedma a vitaj v klube.Btw, ak nechces Alpina podnaraznik, mozes mi ho posunut.
eko.fresh napísal:Chod na diagnostiku prcitaj chyby uvidis preco svieti.
eko.fresh napísal:Cidlo alebo nieco nestaci, treba vediet presne a potom to odstranit. Airbag kontrolka nemusi svietit len koly airbagom, mozu to byt pyro-pasy alebo ja neviem co vsetko este v ramci SRS e65 mala. But je to len nejaky kontakt, alebo je to cidlo zataze spolujazdcovej sedacky. Poriesit nejakym bypassom alebo nech to RJ nemonitoruje... kontrolka ti zhasne a airbagy budu fungovat normalne, akurat budu strielat aj v pripade ze na spolujazdcovom sedadle nik nesedi.
TomTomZH napísal:pekna kara mal som moznost vidiet v ZH pred "A" . raz som ta aj predbiehal medzi ZH a HLINIKOM...nevladalo???
Patqooo napísal:Kraaaaaaaaaaaaasa !!! aj ja chcem