... všetko o BMW ...
spec napísal:Diky chlapi som rad že sa pači...Inač ešte jedna zaujimavost!Vymenou obyčajnych ziaroviek za led svetla nabehli všetky pixely na pristrojoch bol som s doho dost vyvaleny,ma niekto preto vysvetlenie?Menši odber?Predtym boli km ,teplota vonku už skoro nečitatelne.
Rase:zospodu dveri v tej tapacirovej časti je vyrez na svetlo take podobne ako je v kufri,trocha iny rozmer.
HARD CORE napísal:Však jasne že každému vyhovuje niečo ine však nehovorím že treba meniť výfuky aj sériový zvuk 540i je krásnylen dúfam že to auto nejak nedotuzinguješ lebo je to fakt unikátny kúsok
a odkial že to si zo severu presne ???
KISS-MY-ASS napísal:Tak presne o takomto autičku snívam akurat vrch palubovky by som chcel čierny ... krasne auto
vintage napísal:Normalne sedim a pozeram kam putovala Chefinova e39...a co tu zrazu nevidim...prijebane komentare ohladom volantu, toho ze nic na aute nerobil..... co to kurva je toto...nechapem...uz tu kazdemu jebe v tejto sedlackej republike? Na nemeckom a anglickom fore sa vsetci snazia tie BMW udrziavat v co naj povodnom stave...tie auta su umelecke diela...nepotrebuju jebnute cierne ladvinky, karbonove pseudo nalepene kokociny a cierne kolesa...
Ako si moze niekto dovolit kritizovat toto auto ktore je v povodnom stave a je to suverenne najzachovalejsia e39 na tomto fore...ALE JASNE SLOVAC...NACO BY SME POVEDALI..CHALAN UPRIMNE TI TO PRAJEM..STALO TO DOST ALE TO AUTO TI BUDE SLUZIT NAVZDY A JE NADHERNE....
neeeee radsej tu budeme chvalit do nebies rozjebane e30 po smrti a riesit aku farbu si natrieme na brzdy....akoze racing alebo co do pice neeeee...ale ked sa tu objavila e30 za 6 litrov E na zavod do vrchu tak tu nikto ani nestekol po nej...sak naco? po meste sa s takym neda caaaavovat....
ajajajajajajajajaaaaaaaaaaaaaj....vyjebany balkan tento stat...