... všetko o BMW ...
spec napísal:Maiky precitaj si posledny moj prispevok na tejto strane.A na aute sa ani nic robit nebude okrem servisu,max tak vymena kolies aj to ešte zvazim tieto sa mi zacinaju velmi pačit.Myslim že ine upravy neprichadzaju v uvahu...
Tato tema sa vola pribehy nasich aut a takto zacina moj pribeh,ci pokial som niečo nemenil nemam tu písat?
spec napísal:Maiky precitaj si posledny moj prispevok na tejto strane.A na aute sa ani nic robit nebude okrem servisu,max tak vymena kolies aj to ešte zvazim tieto sa mi zacinaju velmi pačit.Myslim že ine upravy neprichadzaju v uvahu...
Tato tema sa vola pribehy nasich aut a takto zacina moj pribeh,ci pokial som niečo nemenil nemam tu písat?
foxik666 napísal:jaký M3 volant ? ? ? ten volant je najkrajši čo moze byt... ale auto je perfektne !!! a to ze ju sem dal do pribehu tak čo ?..sak jasne teši sa znej tak sa snou chce pochvaliť ne? ..aby ste nemali zbytočne pripomienky to by ani nebol BMW klub..
vintage napísal:Normalne sedim a pozeram kam putovala Chefinova e39...a co tu zrazu nevidim...prijebane komentare ohladom volantu, toho ze nic na aute nerobil..... co to kurva je toto...nechapem...uz tu kazdemu jebe v tejto sedlackej republike? Na nemeckom a anglickom fore sa vsetci snazia tie BMW udrziavat v co naj povodnom stave...tie auta su umelecke diela...nepotrebuju jebnute cierne ladvinky, karbonove pseudo nalepene kokociny a cierne kolesa...
Ako si moze niekto dovolit kritizovat toto auto ktore je v povodnom stave a je to suverenne najzachovalejsia e39 na tomto fore...ALE JASNE SLOVAC...NACO BY SME POVEDALI..CHALAN UPRIMNE TI TO PRAJEM..STALO TO DOST ALE TO AUTO TI BUDE SLUZIT NAVZDY A JE NADHERNE....
neeeee radsej tu budeme chvalit do nebies rozjebane e30 po smrti a riesit aku farbu si natrieme na brzdy....akoze racing alebo co do pice neeeee...ale ked sa tu objavila e30 za 6 litrov E na zavod do vrchu tak tu nikto ani nestekol po nej...sak naco? po meste sa s takym neda caaaavovat....
ajajajajajajajajaaaaaaaaaaaaaj....vyjebany balkan tento stat...