Tak, a už si fičím v núdzovom režime

Včera počas pohodovej jazdy mi začala blikať kontrolka vstrekov, blikanie akoby reagovalo na nerovnosti vozovky a nárazy atď.ako keď je zlý kontakt. Chvíľu to blikalo a už to svietilo nadobro + núdzový režim

Čítam čítam, možnosti:
- odpadlá/prasknutá hadička zo sania do snímača tlaku turba - hadička je tam, ale či nie je prasknutá to neviem posúdiť
- podávacie čerpadlo - veľa ľudí malo práve vadné podávacie čerpadlo, ale podľa ViktoraDDD kebyže je vadné podávacie čerpadlo, tak ani nenaštartujem (štartujem a vozím sa bez problémov). Niektorí ale písali, že pokiaľ je v nádrži veľa nafty, tak si motor nasaje naftu aj bez podávacieho čerpadla. Dnes som natankoval, v nádrži nad 40L, problém to nevyriešilo.
- odpojil sa nejaký snímač - ako som písal, spočiatku sa to prejavovalo blikaním na nerovnostiach vozovky, ako keď je blbý el. kontakt. A vzhľadom na množstvo použitej čokolády v mot. priestore, tiež je to možnosť.
- turbo - buď zmienený snímač tlaku turba, alebo nejaká netesnosť na ceste od vzd. filtra k saniu. Ďalšia možnosť je, že mi skapína turbo, čo by vysvetľovalo aj jeho zapínanie sa len po rýchlejšej jazde (potom už funguje furt).
- blbne riadiaci vstrek - suggestion by ViktorDDD - neviem čo to je, nepáči sa mi to a určite to bude drahé

Ešteže teraz mám 4 dni voľna, tak s ním nemusím behať do práce. Ak by sa našiel niekto kto by sa mi na to pozrel bol by som velevďačný!
- a skoro som zabudol aj na hlavu vstrekovacie čerpadla - tiež suggested by ViktorDDD, ja keď už len počujem "vstrekovacie čerpadlo", hneď mi padá krvný tlak...
#M41D17(ex) #M52B20(ex) #M43B19(ex) #M47TUD20(kompot) #M57D30TÜ2TOP(E92) #M57D30TÜ(X3)