Nechcem ti kazit radost - prajem aby to vydrzalo. Ale ako pose kolega, kopanie je mechanicka zalezitost v mechatronike. Niekedy pomoze vymena regulatora tlaku (rovno vymen vsetky). Auto bude radit super. Ale casom aj tak pocitaj s tou mechatronikou. Kolko tam je km?
Zatial to nejak nehrotim. Ako som pisal, od upgrade SW to nekoplo ani raz, radi uplne hladko. Teraz zacalo nieco za studena piskat v motore, asi nejaka kladka alebo remen, musim nechat pozriet. No a zacal ma rozculovat ten BT adapter. Je zapojeny, telefon je k nemu pripojeny, ale nehra to donho. Zaujimave, ze ked vezmem ten adapter domov a pripojim ku kompu, tak to hra ... To mi ako ITakovi hlava neberie ... Jedine co mi napada je napatie, ale zas doteraz to hralo v aute v pohode ...
Mno, tak z vodnej pumpy sa stala prasknuta hadicka... Ale kedze je uz vsetko objednane, tak sa vymeni vsetko co prislo. Som rad ze to neni ta prijebla trubka v motore.
ale riadne ju rozobralo... to fakt vyzera ako vybuchnuta zoxidovana hlinikova trubka zajebabrana vodnym kamenom... Aj tento moter pracuje na tych 108stupnov jak M62? Ze tam je az taka namha?
Hej, myslim ze vyssia teplota ako standard. Ono to na tej fotke blbo vyzera, ale neni rozobrata, len nemrzka je tam pozasychana. A ked tak na tu fotku pozeram, tak mam pekne zajebany motor
. . . Som rad ze to neni ta prijebla trubka v motore.
s najazdom okolo 200k by si mohol preventivne vymenit aj to, aby ta to neprekvapilo niekde na ceste
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
kup si natahovaciu trubku do skrine, len tak pre radost
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov