Streda, 7. Marca 2018, 22:36
Nebol moc cas sem pisat, ale kompot sluzi tak, ze az nechapem. Lubime sa silno...dam par updates, co si pamatam:
- velmi pekne dakujem DDC power UP za poladenie auta, uzivam si to, 32k km a bez zavahania
- zacal sa ozyvat jeden cap pri plnom rajde vpravo, tak si kokutek zasluzil novu prednu napravu
- strasne mi vadilo, ze ked som na 2. a 3. riadne stupil, vsetky veci z odkladacich priestorov lietali po aute, musel som upgradovat na uzatvaratelnu priehradku
- nahodena 2,5" optika NHK mini od M&M Autotechnik (Martin46), svietivost s LED ziarovkami mi nepostacovala, tak budeme riesit vybojky, dakujem za prikladny pristup!
- nahodene rozpery tlmicov, auto markantne stvrdlo, uvidime ako(a ci vobec) sa to odzrkadli na priecnom pretazeni na letnych pneu
- PP blatnik mi zacal trosku kvitnut, tak som ho nacal s karbinou a vysledok je, ze druhy uz caka na vymenu :)
- je to najpraktickejsie auto ake som doteraz mal, a ze ich nebolo malo :)
- povodny plan s integraciou Android radia padol hned po jeho vypocuti, ostal original + Yatour s Bluetooth a handsfree
- aktualne 322k km, krasne znasa denne nakladacky a pneumatiky likviduje viac ako S500 :))
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

-