Ja by som len prehodil zadne vlecne ramena (aby si ma vacsie brzdy) a do toho idu samozrejme aj torsku ine poloosi z 330i. Nic viac menit nemusis .. zbytok je identicky. Ak to chces na denne jazdenie, tak by som tam dal radsej torsen svor .. napriklad Quaife. Nehuci, nevyzaduje takmer ziadnu udrzbu a fantasticky funguje aj s ASC/DSC. Stoji sice tisicku .. ale na denne jazdenie je to podla mna lepia volba ako lamelak.
Inak ja mam tie H&R stabiky a cup kit a mozem povedat, ze to auto sa sprava fakt uuuplne inak. Je to neuveritelne vyvazene, auto fakt drzi ako pribite, naklon je minimalny. Malinko sa sice znizil grip na ceste s nerovnostami. Ale ak je cesta dobra .. tak je to fakt neskutocne a vela krat fakt chyba uz vykon, aby sa vedel plne vyuzit ten potencial podvozku. Takze ak ti ide o pozitok z jazdy v zakrutach .. tak fakt tento stabil. kit doporucujem .. posunie to auto uplne inde.
Momentalne to mam nastavene tak, ze auto v zakrute (vo vyssich rychlostiach) zacne byt uplne mierne nedotacave a to je vlastne signal, ze ide byt sranda

Pretoze auto takmer okamzite prechadza do progresivnej pretacavosti. To znamena, ze vsetko je absolutne pod kontrolou. Nedeju sa ziadne prudke prevalovania vahy, ziadne rozhodenia auta alebo sileny ustrel do strany, ktory sa neda ovladat. Na aute je krasne citit presne co robi, necha sa lahko ovladat a nerobi nic co mu vy nepoviete aby robilo
No kus som sa nechal uniest .. sorry
Kazdopadne este raz prajem vela stastia a trpezlivosti. Az to budes mat hotove a bude vsetko frcat, tak som zvedavy na tvoje pocity zo zmeny :) Tak nech sa dari

M52TUB28 + M54B30 intake manifold + EU2 | H&R Cup Kit | H&R Stabilisators kit | SS headers | M3 front brakes | Meyle HD RSM's + Z3 r.p. | M3 RTAB's + limiters | Subframe: reinforcement & Powerflex | Eonon D5150 | 18" VMR VB3