... všetko o BMW ...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Steewe napísal:Tak ked musis tak musisja som si tie zakony nevymyslel. Tu nesmies jazdit dlhsie ako mesiac s SR tabulkami.
6kamil6 napísal:
ak mas v rakusku trvaly pobyt mozes na cudzich spz jazdit 3 mesiace od prihlasenia trvaleho pobytu..i tak ziadna vyhra
tke34vt napísal:
Maš trv. pobyt v Rakúsku, auto napísané napr. na otca v SR. Kto to ako kedy odsleduje v tom Rakúsku, že na tom aute jazdíš akurát ty? Veď to je totálna kravinaTak ako u nás degeši sa vozia na UK špz... To je to isté...
Steewe napísal:
No tak oni to tu maju trochu inak vymyslene. aK tu mas centrum zaujmov t.j. byt/praca/rodina.... s autom tu mozes jazdit -niekto hovori ze 3mes. niekto ze po novom je to 1mesiac. Ono odsledovat ta nemusia, len raz ta stopnu, pozru sa do systemu kto si a ako dlho si uz tu, alebo ta niekto nahlasi, a doplatis aj s5tne . Na koho je auto prepisane ich nezaujima, moze byt napisane i na deda s babou z UK, auto sa nachadza na ich uzemi, pouzivas ich cesty, budes platit. V jednoduchosti....

no a ja som skusil otocit zadne repro, no nejako sa neviem rozhodnut ci nieje lepsie nechat to normalne, ma s tym niekto skusenosti, ohladom vplyvu na zvuk ? mne sa vidi ze trosku viac pocut bassy ale ubudla pochopitelne vyska. Bol to len taky napad, na roletku to vpliv nema, vizualne to je jedno kedze cez cierne folie do auta nevidno.
Zeky3 napísal:Zdar, auto šupa, tá imola+paket![]()
Tak nech slúži (a čo najmenej sa kazí)