že som mohol mať novšie, silnejšie atď...ktoré??
všetci vieme aká je na SVK situácia s jazdenými E46 kupéčkami. vačšina z tých cca 25-30 aut čo sú na nete v ponuke, (z toho polovica 318 a menej) je tam už vyše roka a nik o ne nemá záujem. Ked je auto na predaj, majiteľ doň automaticky neinvestuje, šak načo? každý chce kúpiť za 5, dva roky sa potom bez akehokolvek servisu spokojne vyvážať a potom predať za 7!
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Je to proste také slovenské. (česť výnimkám) Táto "vstupná" oprava by ma neobyšla ani pri jednom z nich.
čo sa týka ceny...ok bol tam priestor na zjednávanie ale teraz tu nemusíte zbiť Wictora až pod zem, že predal auto nad cenu, na ktorej ste sa zhodli vy a on tu teraz musí chudák mazať fotky

...tiež za rok vymenil spojku, naraznik, svetlá, nastriekal, a to dokopy tiež nestálo 5€...takže nedá sa povedať, že by sa nestaral...akurát mu viac záležalo asi na výzore ako na stave. ja len pokračujem v tom čo on začal...

PS.: ešte raz ďakujem Flashovi...tento chlapík robí zázraky
auto ako vymenené - motor sa ukludnil na volnohehu a ožil v celom spektre otáčok (už druhý týždeň jazdím s vypnutým rádiom a počúvam ten šepot kvetín
podvozok a ovladatelnosť tak isto neporovnateľne lepšie