... všetko o BMW ...
Milosss napísal:Bol by som rad, keby si si pred tým očierňovaním preveril fakty, ďakujem. Rokiho nemala el. Stmavovacie a sklápacie zrkadla, roletky a nejaké ďalšie veci a určite ako som už písal, to nie je rovnaké auto.To už malo koľko majiteľov na SK? Najprv v NR, potom KE, potom roki, potom dakde v PT a teraz LC?
Milosss napísal:Uuuu, jaké očierňovanie? Trocha zbrzdi dobre, nikto auto neočierňoval, tak klídek jo? Nemám sa ti tu ospravedlniť ešte za niečo?
adentess napísal:Pisal som to na rokiho auto, ktore jednoducho uz viac majitelov ma/malo. Takze ak tvoje auto nie je rokiho, tak to ani nebol koment na tvoje auto.Nebolo to myslene v zlom, len si písal niečo, čo nie je pravda a tiež by sa ti to nepáčilo :)
Gabo10 napísal:Ďakujem. Aká ďalšia? Ja som zatiaľ videl jedinú peknú v okoli, aj to tvojuDalšia pekná e39 v LC,sa to začína množiťPekná farba interieru
bjukemen napísal:Aky ma podvozok, nejako nizko sa mi to zda
adentess napísal:Už bohužiaľ nepatrí mneĎakujem. Aká ďalšia? Ja som zatiaľ videl jedinú peknú v okoli, aj to tvoju
Gabo10 napísal:Ak myslíme na tu istú tak je dosť prehnita. Ináč ak si pamätáš taká čierna e39, čierne japan racing disky, tak to bola moja ex.Už bohužiaľ nepatrí mneSíce jazdí PT značky ale iný majiteľ vyše pol roka
Výnimočne stretnem jednu arctic silver po LC behať ale vždy som jej šiel oproti,tak neviem ako je na tom z bližšieho pohľadu