wow to bolo rýchle No dík, už som mu napísal. Btw ano málo čítam, som furt v škole tak aspoň takto pasívne hľadám záujemcu ale potreboval by som ich súrne predať, lebo mi IGLA predá tie AC schnitzer čo chcem
Inak ako na E36 spravím ten light packet ? T.j. pod klučkami svetlo, pri pedaloch svetlo a pod a aby sa mi tieto exterierové svetlá (AE, klučky, špz) rozsvietili pri odomknutí ?
No každopádne hardshift z 1 do 2 je asi o 50% rýchlejší, možno ešte kratšie radenie by to zrýchlilo,viac už ale asi nezvládne moja noha, resp dalej by to už asi chcelo upgrade spojky....
prevodovkou to nebude keďže prevodovky sú rovnaké vo všetkých E36 (okrem európskych M3 coupé)
tak to bude nejakými dielmi medzi shiftom a prevodovkou, lebo po nahodení shiftu Z3 2,8 do 323i a 328i sme zistili, že na 328-me má dráhu oveľa dlhšiu, skoro pôvodnú by som povedal..
Možno to bude kulisou, mám pocit že tie sú iné kapánek pri 323i a 328i, teraz som menil aj silentblok tej kulisy a je dosť možné že aj to môže mať vplyv na "agresivitu" radenia..... Každopádne radí to fakt brutalne ! akurát že som sa čudoval že podožka ktorá je tam kde sa spája radiaca s tiahlom sa mi tam nevošla :-O tak to mám bez podložky