súhlas, mne od novoty na jednom kúžku blbne polovica LEDiek..občas svietia normaálne,občas na polovicu..občas nesvietia.. asi nejaký spoj blbý..ale nasralo ma to lebo som to zistil až ked som nahodil svetlá kašlať na takú čínu, grizly má pravdu... rixo sorry za spam
aj mne svietia v poho, ale tiez by som ich najradsej vybral, ale nechce sa mi vyhadzovat a rozoberat svetla a vylamovat to z tade lebo mam ich vlepene.
cauko nerozmyslal si nad BC racing ? rozbieham si projekt www.sportovy-podvozok.sk a som aprtnerom BC racing okerm ineho .. za par dni bude aj tu na klube obchodna sekcia .. rada BR si tponuka ndstaenie vysky aj tuhosti a oproti KW 1 a 2 ma aj hlinikove ulozenia vpredu s nadstavitelnym odklonom co je super vec ... cena proovnatelna s KW vedeli by sme s nou aj niec urobit :) daj vediet ak by si mal zaujem .. 0908445296 peto :)
ja len chcem niečo tvrdšie jak jom a niečo čo mi vydrží viac ako jom (cca 30tis.km), chcel by som len ked mam za to dat take love tak či to bude stáť za to.... máte to už odskúšané alebo máte nejaké referencie ?
Prvý crash za nami....čierny ľad stlp, zadný roh, svetlo, naraznik, blatnik, predné GT ečken... Následuje:
oprava GT ečken opäť, ak sa naserem tak GTR2 lippe samosvor xbrace poriadny podvozok (chcem niečo tvrdšie ako je JOM/TA Technix, viete poradiť ?) bixenonové 3 palcové čočky+osram xenonova 4300K sada V3 UHP Angel Eyes 18" AC Schnitzer s mierným stretchom na gumách Asi zadnáá rozpera