Zdravim vospolok strasne dlho som tu nic nedal lebo ani nebolo co... Zima bola v praci narocna na projekty ako je E30 2.8i priprava na mrc ako vyvaranie, lakovanie a vsetko co ktomu patri a ktomu sa pridala aj fiesta R5 na kompletnu generalku cez kasnu napavy atd... A nastal konecne cas na moj vergel tak som zatial odstrojil auto. Objednali sa zadne lemy ktore treba prevarit takze na buduce dam foto hadam uz hotovych lemov. Dal som na auto styling 32 R18 . A kedze sa bude auto na novo cele lakovat tak mam vyhliadnute dve farby a to je Atlantic blau a San Marino blau spravil som si dve vzorky tak este uvidim ktora pojde na auto.
Taký starý črep jedine do Yas Marina Blue Ja by som asi tiež bral tú tmavšiu modrú resp. jak zmienil Fukso San Marino, ale som mega zvedavý jak bude vypadať celok Mnoho paľcú hore!
Hej už som si hovoril že "wtf ešte nám tu ani výsledok neukázal a už to predáva?!" až teraz čumím, že toto tu je kupé inej motorizácie Ale farba troše podobná, teda spíš asi rovnaká
Zdar vospolok ci je daky pokrok no ani nie auto uz daku dobu odpociva v plnici nech "vyzre" tak som na plnic dal jednu vrstvu farby ako kontrolna a zbrusim to nech sa mi ukaze ci som daco prehliadol alebo daka nerovnost ,box som si poriesil na 9.8 tak sa hadam nic nezmeni a auto bude uz cele v laku zatial aspon daka foto