... všetko o BMW ...
drak napísal:Pozeram ze tuna ta tema okolo toho auta je velmi zaujimava..ze ci sa to oplati alebo nie don investovat..Marty ked ta to bavi a mas s toho radost tak preco nie sa na nom pekne vyhrat a kaslat na prachy tie su budu ale my nebudeme..poviem to tak chlapci jedneho tu velebite ako to ma super spravene a druheho idete ukamenovat ..ked to porovnam oplati sa do fuxxovej 650 napchat tolko prachou alebo do martyho 320 e36 je to to iste..kazdy chce aby to vyzeralo dobre a aby to to co najlepsie posluzilo..
Fuxxo napísal:Nuz chcem ta vydiet ako budes predavat tu 650tak ciastocne mas asi pravdu, aj ked u mna je ta situacia diametralne odlisna, co sa tyka finalnej hodnoty auta, aj napriek tomu ze za pol roka mam v nom viac eur jak kilometrovto sa kazdopadne uvidi pri predaji :-O
ale vo finale je to tak jak pises, ja to robim preto lebo ma to bavi, a tak isto som to robil aj pri E46 a aj pri felicii napriklad, a robim to stale, a stale to chcem posuvat dalej, a verim ze tuto chalan neskonci pri E36, ale pojde troska vyssie a lepsie, neni to nic neobvykle deje sa to vsade a stale, nielen na bmwklube, a ludia jebu velke peniaze do aut ktore su este horsie na tom hlavne vo finalnom vysledku, take 3kove golfy napriklad, poznam plno ludi co maju tie auta a stale ich kupuju a jebu do nich peniaze, a nakoniec kedze mam 520i E34, viem relativne dobre posudit a povedat, ze E36 320i poskytne vyborny zazitok z jazdy hlavne pre chalana na vyske![]()
za mna je akurat skoda ze si nezobral E30,lebo ta by bola nakoniec financnou hodnotou uplne inde jak E36..
drak napísal:mozno to bude skor jak si myslis :-) ono to cloveka omrzi casom, uz ked nevidi az taky velky potencial a zakuka sa do niecoho ineho :-)Nuz chcem ta vydiet ako budes predavat tu 650.. tolko sa na nej vyhras ze ty to neda a ostane doma
s tou e30 mas pravdu aj ja zacinam po nej pokukavat ze by som si ju aj kupil..nuz do konca roka sa rozhodnem bud kupim e30 alebo tiez trocha nalejem penazi do mojej 6..