kolesa ma asi tak skoro trapit nebudu ... bud zostanu tie co mam alebo pojdu nejake lacnejsie 17 uvidime jak to vijde ... hlavne chcem aby mali kola male ET lebo nechcem kupovat podlozky, dalej chcem spravit tie dlhospomynane odklony dozadu auto supnut este o kusok nizsie, pohrat sa komplet s lakovackou urobit nejaky detailing a tak ... a rozmyslam nad tym ze aj ja dam tie zlte farby a nebudem tam davat tu zelenu aj ked sa mi to strasne paci ... v interiery bude len par zmien ... nejake veci potiahnem carbonom asi precalunim sedacky do polokoze kedze neviem zohnat ziadne za normalny peniaz a urobim audio zastavbu jak sa patri ... ale to bude az nakonec ...
predvcerom krasna pokuta 150E od panov policajtou ... prave ked som isiel pre blatniky a samozrejme jak vzdy som nic nestihal a autobus predomnou isiel po krasnej rovnej ceste podotykam bez vymolou este aj 50km/h .. plna neplna predbehol som ho a tak to aj dopadlo ... zas na aute nic nespravim ...
ako ta pokuta by ma ani nestvala okej zasluzil som si ju ale do prdele to co malo ist do auta pojde tomuto statu a to ma sere najviac ... tak mi ho je luto zakazdym jak dojdem do roboty a kuknem sa nanho
keby to nebola ta policajna cobra ktora ma 4 kamery a nedava to vsetko hned na oddelenie tak by som to este nejako zjednal ale toto bola prakticky najnizsia sankcia aku mi mohol dat ... ale aj tak sa mi panenky pretocili jak som pocul tu sumu
no u mna by to nestacilo ani na mesiac kedze denne som na aute nabehal 100km ale bolo by to na opravu po stretnuti so stromom ... teraz mozem akurat tak mesiac cakat kym dostanem vyplatu a snad sa uz do toho konecne pustim
nevedeli by ste mi niekto pomoct vyklepat alebo vytiahnut nosnik ? ... strasne by mi to pomohlo a ulahcilo financnu situaciu aj ked strasne nerad ale prikladam teda fotku jak to vyzera ... blatniky mam zajednane ale nemam na ne peniaze aktualne, kapota maska svetlo smerovka naraznik chladic mam nachystane len toto mi jaksi brani dokoncit to ... ked nepocitam ohnute rameno, to skusim spravit, mozno je ohnuty aj tlmic podla vcerajsich zisteni ale to dufam ze bol len nejaky ocny klam a tesnenie pod vekom je prasknute tak este to musim kupit ... ale prvorade je teraz spravit ten nosnik ... takze ak by ste niekto vedeli pomoct tak dajte vediet