nejsom si isty ale 1,5 alebo tak nejak tam aj je a je to vidno uuuplne minimalne ... takze ked tak pojdem do toho s tym ze tam dam minimalne 2,5° inak to asi ani vyznam mat nebude aby to vyzeralo lepsie
ja som to robil ucelovo kvoli znizeniu, nie len tak aby mi zbytocne dralo gumy
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
2,5 je este z mierou to sa da.ja tak mam zhruba zadok a nemam problem s jazdou praveze zadok sedi skvele...keby siel tak jednoducho spravit aj predok spravim aj ten ale nejde
tak pani pridavam nejake fotky z prerabky svetiel ... zadne sme este nedokoncili takze su tam nasadene stare ... smerovky sme zatmavili este o jednu vrstvu a tiez bocne smerovky sme zatmavili ... no ale teraz k tomu podstatnemu ... vybrali sme svetla oddelili sme kryty a vybrali rozptylove sklicka ... cierne casti sme presli Arvou aby sa zvyraznila cierna farba potom sme vylestili kryty svetiel jedno sklicko sme odstranili natrvalo a druhe na dialkove sme potiahli kriklavo zelenou foliou posudte sami A pani policajti je mi jedno kolko mi za to navalite ja to tam budem mat !
neskresluje nakoniec som sa rozhodol pre takuto farbu ... vzdy som bol blazon do cierno zelenych farieb ... tak som to ta bachol a vyzera to nenormalne brutalne ... ked to niekto budete chcet vidiet na buduci tyzden idem na zraz takze predvediel
jak mam do riti nastavit tie svetla aby mi to svietilo rovno ? ... sak toto neni normalne stojim na ceste skusam a ked trafim aby to svietilo rovno su tam medzeri jak hovado take ze to neni dopasovane a tak isto to vyzera aj ked svietim na stenu ... pradte prosiiiiiim