... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 28
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
nanomi
Autor témy
Auto: BMW E61 M5
Kraj: Prešovský

Re: [E30 M3] a je to tu ;)

Nedeľa, 12. Januára 2014, 14:02

mtechnik napísal:

spravne, ak s tym aj nieco spravis tak nedestruktivne, aby si to mohol dat do povodneho stavu, take sanie karbonove ktore zmeni zvuk auta na nepoznanie alebo vyfuk, podvozok a pod. je pripustne, vzdy tam mozes dat origo veci spat. Ja som tiez kupoval moju s podmienkou ze ziadne tuningy a vrtanie a rezanie do karoserie neakceptujem. Co som demontoval dole viem vsetko vratit ale uz diery alebo zvary po rame su problem. To uz znehodnocujes to auto.

Presne tak!!
Bola taka jedna, ale pri predstave ze ta karoseria je uz poznacena a davat to do povodneho stavu mi uz vadilo a uz nikdy to nebude tak ako predtym..
Taketo auta uz na okruhy podla mna nepatria.. Pokial su tak uz upravene ,ok nevidim problem , ale kupit auto v original stave bez vseliakych zasahov a prerabat to , tak to uz beriem za barbarstvo!!!
Take auto si to uz nezasluzi , jedine tak velku obyvacku a kochat sa pohladom nan ,namiesto televizora ako celovecerny film :wink:
BMW+Alpina+M

jkk
Auto: E91 330xd
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 12. Januára 2014, 15:02

tak prezrat ake s nim mas plany...ides ho zakonzervovat a za par rokov predat zo ziskom, ako vikendove auto pre potesenie, norlmane na denne vozenie? ak som to prehliadol tak sa ospraveldnujem...
EX: E91 330xd `08
EX: E46 330i `00
EX: E46 323i `99

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

blesk
Auto: x1 18xd (2015)

Nedeľa, 12. Januára 2014, 15:06

Lak to ma povodny?
Krasny velky "anglicak" pre velkeho chlapca:-) a jedno z aut ktore uz nemusis menit

nanomi
Autor témy

Nedeľa, 12. Januára 2014, 15:43

jkk napísal:
tak prezrat ake s nim mas plany...ides ho zakonzervovat a za par rokov predat zo ziskom, ako vikendove auto pre potesenie, norlmane na denne vozenie? ak som to prehliadol tak sa ospraveldnujem...

Plany su, pomenit veci co sa objavia,ale zatial iba drobnosti co som zistil,,
Silenbloky stabilizatora a urobit komplet servis uz tento tyzden..inak je auto v naozaj dobrom stave ...zakonzervovat iba ak na zimu ,cize hned po servise ide na kompletny detailing laku a interieru :smile:
Pravdu povediac ,toto auto som si kupil pre radost ,cize nejake konzervovanie na par rokov nemienim..
Beriem to ako letne vikendove auto..ist na par zrazov, niekam na kavu iba za pekneho pocasia :wink:
Na dennodenne pouzivanie mam BMW E60 535d :wink:
Na predaj nieje a neuvazujem o nijakom predaji ani o par rokov!! Keby som to chcel zo ziskom predat , tak to by som mohol uz aj teraz..na nete sa auta v takom stave a vybavou pohybuju niekde okolo 30 000 35 000, ale to nic to pre mna neznamena...
Ja som si splnil jeden velky sen! :thumbup:
Naposledy upravil/-a nanomi v Nedeľa, 12. Januára 2014, 16:21, upravené celkom 1 krát.
BMW+Alpina+M

nanomi
Autor témy

Nedeľa, 12. Januára 2014, 15:47

blesk napísal:
Lak to ma povodny?
Krasny velky "anglicak" pre velkeho chlapca:-) a jedno z aut ktore uz nemusis menit

Ku laku sa mi tazko vyjadruje nakolko hodnoty laku su strasne nizke,a merali sme ho este pri kupe, aj ked niekde vyzera ze bolo lakovane, ale asi iba lakom :wink:
Anglicak je to nadherny :thumbup:
BMW+Alpina+M

Hajecek
Auto: E36 325iA Cabrio

Nedeľa, 12. Januára 2014, 15:49

nanomi napísal:
Beriem to ako letne vikendove auto..ist na..ist na par zrazov, niekam na kavu iba za pekneho pocasia :wink:

takze predsa len ta mozno uvidim na zraze v senici ? ... ked som dal odkaz na tvoju krasku na FB bavili sme sa s kamaratom ze ti tam spravim aj extra stan aby na nu ked tak neprsalo alebo silno neprazilo slniecko :D

nanomi
Autor témy

Nedeľa, 12. Januára 2014, 16:24

Hajecek napísal:
takze predsa len ta mozno uvidim na zraze v senici ? ... ked som dal odkaz na tvoju krasku na FB bavili sme sa s kamaratom ze ti tam spravim aj extra stan aby na nu ked tak neprsalo alebo silno neprazilo slniecko :D

Este ma nikto tolko ,,neprosil ’’ako ty a kedze si prvy tak ked bude vsetko ok pridem ..urobim ti radost :wink:
BMW+Alpina+M

Hajecek
Auto: E36 325iA Cabrio

Nedeľa, 12. Januára 2014, 16:29

keby tu boli v tych smajlikoch aj pusinky tak ti jednu poslem :D ... fakt treba povedat ze je to nadherny kusok aj ked sa to tu opakuje kazdym prispevkom :-"

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 12. Januára 2014, 16:50

Hajecek napísal:
neber to v zlom ale daj si facku :mrgreen: takuto nadheru nicit sak to by bolo neludske :!: :bmwball:

znicit ? ach jaj... :roll: Toto auto bolo stvorene na pretekanie. Je to doteraz najuspesnejsi sutazak v historii automobiloveho sportu. V pripade ak je to kupene ako ulozenka na buduci predaj tak ok. Schvalujem.

nanomi
Autor témy

Nedeľa, 12. Januára 2014, 17:26

Rottwa napísal:

znicit ? ach jaj... :roll: Toto auto bolo stvorene na pretekanie. Je to doteraz najuspesnejsi sutazak v historii automobiloveho sportu. V pripade ak je to kupene ako ulozenka na buduci predaj tak ok. Schvalujem.

,,Znicit" skor myslim ,ze myslel znehodnotit ..
myslim ,ze musis brat do uvahy v akom stave to auto kupis ,ale odhliadnuc od toho ja osobne by som sa do takej upravy nepustil.
Dalsia vec musis brat do uvahy s akym umyslom si si to auto kupil...ja s umyslom kochat sa pohladom , jazdou a splnenym snom :wink:
Jedno uz upravene aj s klietkou a cervene s 215k bolo na predaj ale tento smer mna osobne ma nelaka :wink:
Ze toto auto bolo postavene za ucelom splnenych kvot pre motorsport je uplene skvele , lebo inak by sme nemali o com snivat :thumbup:
BMW+Alpina+M

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 12. Januára 2014, 19:45

To Mko je proste pecka. Úplne iná liga ako všetky ostatné tricky.

Účel kúpy absolútne schvaľujem. Víkendové jazdy, zrazy, občas nejaký úlet, vychutnávať si to auto plnými dúškami...super pocit :thumbup:
Okruh je okruh ale ja osobne by som nerád išiel na maximum možností a tŕpol či to neoprem o zvodidlá a nezničím.

Gratulujem, uži si ho. :wink:
Agelias© by migo
///MARKETING

bmw-fan-ke
Auto: bmw
Kraj: Košický

Nedeľa, 12. Januára 2014, 21:28

Krásne auto :thumbup: presne niečo take na vikendy k nejakej dieselovej e46 :))

nanomi
Autor témy

Nedeľa, 12. Januára 2014, 23:32

MEJOGSI napísal:

Preco? :idea: Oni su uplne niekde inde ako My...a na SK je fakt velky problem najst auto v dobrom stave ,myslim ,ze nehovorim len sam za seba

Inac Gratulujem ,som neveril ,ze ked mi budes ukazovat foto v garazi ,ze to bude raz tvoje :mrgreen:

Zdravim ta
Az teraz som zistil kto si ](*,)
paaana, noo ked uz vsetke co sa mi pacili predali, tak som musel hladat dalej :D
Bracho pomohol :thumbup:
Ked dojdes urobime spolocne foto 3ku :smile:
BMW+Alpina+M

Kraken
Auto: E36 E30 E30

Pondelok, 13. Januára 2014, 07:27

Nejake okruhove upravy robit by bola somarina, ale na okruhu by som ju teda prevetral, mozno na inych kolieskach.

M42B18
Auto: 535i535i535i
Kraj: Košický

Pondelok, 13. Januára 2014, 17:39

nanomi napísal:
Presne tak!!
Bola taka jedna, ale pri predstave ze ta karoseria je uz poznacena a davat to do povodneho stavu mi uz vadilo a uz nikdy to nebude tak ako predtym..
Taketo auta uz na okruhy podla mna nepatria.. Pokial su tak uz upravene ,ok nevidim problem , ale kupit auto v original stave bez vseliakych zasahov a prerabat to , tak to uz beriem za barbarstvo!!!
Take auto si to uz nezasluzi , jedine tak velku obyvacku a kochat sa pohladom nan ,namiesto televizora ako celovecerny film :wink:

Vidim ze si auto naslo spravneho majitela podla toho co pises. Na okruhy a podobne veci podla mna postacuje e30 s nejakym swapom, naco tam tahat legendu, ved ich uz bude len menej. Uz ti len chybaju garazove dvere do obyvacky, aby si ju mohol parkovat na tom spravnom mieste :P
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 28

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných