... všetko o BMW ...
mtechnik napísal:
spravne, ak s tym aj nieco spravis tak nedestruktivne, aby si to mohol dat do povodneho stavu, take sanie karbonove ktore zmeni zvuk auta na nepoznanie alebo vyfuk, podvozok a pod. je pripustne, vzdy tam mozes dat origo veci spat. Ja som tiez kupoval moju s podmienkou ze ziadne tuningy a vrtanie a rezanie do karoserie neakceptujem. Co som demontoval dole viem vsetko vratit ale uz diery alebo zvary po rame su problem. To uz znehodnocujes to auto.
jkk napísal:tak prezrat ake s nim mas plany...ides ho zakonzervovat a za par rokov predat zo ziskom, ako vikendove auto pre potesenie, norlmane na denne vozenie? ak som to prehliadol tak sa ospraveldnujem...
blesk napísal:Lak to ma povodny?
Krasny velky "anglicak" pre velkeho chlapca:-) a jedno z aut ktore uz nemusis menit
nanomi napísal:Beriem to ako letne vikendove auto..ist na..ist na par zrazov, niekam na kavu iba za pekneho pocasia![]()
Hajecek napísal:takze predsa len ta mozno uvidim na zraze v senici ? ... ked som dal odkaz na tvoju krasku na FB bavili sme sa s kamaratom ze ti tam spravim aj extra stan aby na nu ked tak neprsalo alebo silno neprazilo slniecko
Hajecek napísal:neber to v zlom ale daj si fackutakuto nadheru nicit sak to by bolo neludske
![]()
Rottwa napísal:
znicit ? ach jaj...Toto auto bolo stvorene na pretekanie. Je to doteraz najuspesnejsi sutazak v historii automobiloveho sportu. V pripade ak je to kupene ako ulozenka na buduci predaj tak ok. Schvalujem.
MEJOGSI napísal:
Preco?Oni su uplne niekde inde ako My...a na SK je fakt velky problem najst auto v dobrom stave ,myslim ,ze nehovorim len sam za seba
Inac Gratulujem ,som neveril ,ze ked mi budes ukazovat foto v garazi ,ze to bude raz tvoje
nanomi napísal:Presne tak!!
Bola taka jedna, ale pri predstave ze ta karoseria je uz poznacena a davat to do povodneho stavu mi uz vadilo a uz nikdy to nebude tak ako predtym..
Taketo auta uz na okruhy podla mna nepatria.. Pokial su tak uz upravene ,ok nevidim problem , ale kupit auto v original stave bez vseliakych zasahov a prerabat to , tak to uz beriem za barbarstvo!!!
Take auto si to uz nezasluzi , jedine tak velku obyvacku a kochat sa pohladom nan ,namiesto televizora ako celovecerny film