Zdravim vas vsetkych
Velmi pekne dakujem za vase pocity a gratulacie
Takze;
Pre M3 E30 som bol rozhodnuty uz asi 3 mesiace ,ze ho proste musim mat a hotovo..doma to sice este stale vyzera vycitavo, ale bolo aj dopriate..
Hladal som ho asi posledny mesiac a pol.. tie ktore som si vybral co ich bolo dokopy asi 5ks, tak skoncili - auto sa vcera predalo,auto sa dnes predalo , pre auto si pridu zajtra..samozrejme ze som mal urcity rozpocet co som bol ochotny akceptovat s tym ,ze ved kupujem M3 tak musim s tym pocitat.
Po piatom pokuse o kupu som zacal hladat auta kazdy vecer uplne vsade, kde ma len napadlo bolo medzi nimi aj Madarsko, a ako posledne aj Polsko..
Jedneho vecera sa odrazu objavila medzi M3 modelmi tato uz na fotkach najkrajsia ,aku som za cely cas nasiel asi na vsetkych veboch..ked neberieme do uvahy auta za 50 000 euro
Obzeral som si ju asi 3 vecery a hutal ...cena bola vyssia ako som hladal, ale prisiel brat ukazal som mu ju a bolo rozhodnute..
Vyzdy som chcel BMW, nejake pekne len tak pre radost, a odrazu som si povedal aaaano toto je to co chcem, ma vela veci ako by mala M3 mat ,tak preco nie prave tato!!!
Chlapovy som volal 2x ..nedvihal, tak som mu napisal sms sak aj tak uz bude predana, ale vyskusam ,nezabije ma to..Na druhy den dosla sms ze auto je stale na predaj!!!
Waaaaw nieje predana, ale problem.. prisli vianoce a sviatky co v Polsku beru este horsie ako u nas..poslal mi medzi sviatkami VIN a ked som videl ze to ma original 162 kw okamzite som odpisal ze ju chcem...dohodli sme sa teda ze dojdem 3 ,alebo 7meho..nakoniec bol dohodnuty termin 8.1 .. odrazu prisla 7.1 sms ,ze este nemam choditv,lebo majitel nieje doma...predaval to jeho kamarat co ma autobazar...v noci som vobec nespal ,sa nedalo od nervov ,ze zasa mi uslo auto aj ked drahsie ale pre ktore som sa zozhodol!!! 8.1 na obed som uz z nervamy nevydrzal a napisal ci auto uz nechcu predat a ci si mam hladat ine (IRONICKY ALE PODPICHOL SOM)
To uz ale bola druha sms v ten den!! hned na to prisla odpoved - este vydrz!
O pol hodiny na to uz prisla sms, ze mam prist zajtra t.j 9.1 alebo 10.1.... odpoved bola po tej sprave jasna!!! hed zajtra !!!
Spal som asi 2 hodiny a rano o 4tej bol bol utek za vysnivanym autom v podani BMW M3 E30!!! Cesta do Varsavy bola na vsetke moje zistovania uplne v pohode... isiel.som tam, ale s pocitom , co ked sa vratim spat bez auta a bez eury , nebolo mi vsetko 2x jedno kedze som netusil co ma tam bude cakat

...Na dohodnute stretnutie dosiel chlap na Porsche a hovorim si ufff pruser..isli sme za nim a po par ulickach sme odrazu stali pred domom..vystupili sme aj s kamosom z auta vosli do dvora a aaa odpadli sme!!! stala tam ,uplne nadherna s tmavym pohladom a neveril som , ze stojim presne pred tym vysnivanym BMW M3 E30 , ktore som videl na fotkach... bola presne taka ako na fotkach!!! neskutocna!!! zacali sme si ju obzerat z kazdej strany ,majitel aj s kamaratom stali a udrbavali sa.. asi po 20 minutach pobehovania , okukavania sme sa isli previest a bolo rozhodnute!!! berieme!!!
Tak sme auto vyplatili, a odchadzali s nim , uz bez eury ,ale s M3 E30, kultovym autom vsetkych cias
Ceste domov bola nezabudnutelna a plna emocii..
Prvy krat som isiel 460km bez zapnuteho radia a uzival si zvuk motora a ten pocit...
Radost z jazdy !!!