Tak pridavam nejaky maly update , ako prve sa po lakovacke vyvyskovali dutiny a coupe sa uz teraz pomaly sklada.
Nastalo vsak niekolko komplikacii, kopec veci chyba alebo je nepouzitelnych , vsetko sa objednava nove z bmw ako hadice, potrubia, rozne uchytky atd, kadejake sroby, niektore idu aj zo zeleziarstva ale nerezove atd ...
Myslel som si , ze so sypanim € do dielov je uz koniec , lebo vsetko potrebne mam , no bol som na velkom omyle, este sa to dokaze veru pekne nazbierat... Teraz k failom - zadne brzdy, zaujimalo by ma ktoreho chuja napadlo dat dozadu strmen z komposta e36 a nechat povodny ,priemerom mensi e30 kotuc , samozrejme dalsi chuji sme boli my kedze sme si to vsimli neskoro
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
... vsetky strmene aj s drziakmi sa opieskovali , ako zaklad sa to streklo antirost brunoxom a na strmene sla nasledne foliatec zlata farba a na drziaky trochu iny odtien zlatej , povodne farby na vyfuky. Osobne keby mam este raz malovat strmene , tak sa im na ten stetec vyseriem , uplne zla robota. Odtien farby je velmi fajn, ale trebalo by si kupit ine tuzidlo a pekne to nalakovat pistolou. Momentalne treba vsak zohnat zadne brzdy co tam maju byt a spravit s nimi rovnaku proceducu, nakonci sa este zrepasuju valceky.
.... a pokracovanie vo failoch , nahodilo sa KW a doslo k neprijemnej situacii a to k takej, ze mi dopredu nesadnu borbety , lebo kw otoce so zavitmi su mierne hrubsie ako seriove 51mm otoce a vnutorny limec kolesa o ne opiera a tiez sa matka na nastavenie vysky neda spustit ani do polovice zavitu. V pondelok pridu 2ks 5mm podloziek a vyskusa sa to s tym, ale dost sa obavam, ze tych 9j a et15 uz potom bude uplna päsť na okolo pre policajtov. Dalsia moznost je kupit 2ks 7,5J diskov ,ale bez toho limca to uz nieje ono a ani na to nemam zapisany dvojrozmer v to... a posledna moznost , bohuzial , nejake ine kolesa...
Porobene su tiez palivove a brzdove trubky, bude treba este osadit predny stabilizator, vymenit capy riadenia za nove a z podvozku to bude vsetko. Akurat to bude treba este nakonci vyumyvat, potom snad pridam aj nejaku foto zo spodu ked to bude ciste na zdvihaku.
Nizsie pridavam par foto: