Takze stare zadne celo je uz vyrezane , vsetko okolo kde sa predtym nedalo dostat sa osetrilo , a navarilo sa spat nove celo. Na to ze je to 150€ nahrada a nie origo za +500€ tak sedi celkom presne.
Dalej dosli strongflexy , bude na nich kompletne cele auto. V priebehu buduceho tyzdna by mala byt uz cela zadna cast hotova a postavena na naprave .
Prisla aj otazka riesenia systemu brzd. Kedze na aute budu 16x9 borbety , tak som sa rozhodol na itotu skusit brzdy z e46 328i 300mm , brzdovy posilovac s valcom bude z v8, pridu komplet nove brdzove vedenia, pancierove hadice , nove vetrane kotuce, pravdepodobne aj drazkovane a brzdove platnicky sa poriesia pravdepodobne fedoro. Chcel som riesit aj stvorpiest brembo z alfy ale tam bolo otazne ci sa to zmesti pod kolesa, takze pojdem takto (dufam) na istotu.
Nakoniec dosli aj nejake srandy , v nemecku mi prisla konzola pre pridavne vdo budiky, chalan ju vobec nechcel poslat na slovensko, budiky chcem este zohnat tak isto dobove, vychadzaju 70€/kus a treba ich 3- teplota a tlak oleja + V . Origo znak na prednu kapotu , radio bavaria bussines CD a aj nejake tie fejky