Chalani, dakujem :-)
ViktorDDD napísal:a nestalo by to zato ten tvoj rozobrat a porobit? lepsie piesty, lepsie kruzky, povenovat sa hlave, a potom by mohol mat motor ktory pojde stabilne aj viac sezon
ale inak respect, dobre krutite tym volantom

Vies co, prvotne bola v plane taka mensia G.O, ze sa da spravit hlava, vyportujem troska kanaly v nej, dam osustruzit trocha piesty koli kompresnemu pomeru a hodim tam nove kruzky a loziska, ale zcista jasna sa objavila tato m52 za lacnejsi peniaz nez by vysla G.O , tak som sa nabalil naradim a siel to pozriet, bolo to polorozobrate , bez moznosti vyskusania, vraj ten motor dlho stal. Mrkol som na olej, pekny, zmerali sme tlaky, dake boli , na motore napadany samy bordel a ihlicie - co je zo skusenosti dobre znamenie

, tak som to vzal :-) . Stary motor chcem otvorit a pozriet co mu vlastne je, ci su polamane/vydrate kruzky alebo nebodaj na krajoch natavene piesty

. Podla toho co tam najdem sa rozhodnem ci to hodim do kosa alebo sa pustim do postupnej G.O. a pripravy aby to nabuduce vydrzalo viac. Co sa tyka toho preco to vlastne odislo, tak odkedy bol motorovy priestor v plamenoch, tak neviem ci sa poskodila kablovacka ale skor sa mi zda ze to schytala samotna RJ, lebo odvtedy to robilo so zmesou nejake zvlastne veci, raz to slo v dobrych hodnotach , inokedy uplne zle, sem tam detonacie ale samozrejme som na to kaslal lebo som vedel ze uz mu zvoni umieracik. A stale to viac a viac dymilo z odvetrania, potom az tolko ze som mal vsetko zadrbane od toho oleja skondenzovaneho. Nicmene motor stale jazdil a nejak sa zbehli veci tak ze som zrazu instaloval m50kovu kablovacku zlahka upravenu a k tomu RJ s ktorou to uz nikdy detonovat nebude, a viem dat konecne motoru vsetko co k zivotu potrebuje. Potom som este nejaku dobu stale dral ten polomrtvy motor, nech si nemysli ze mu dam tak lahko pokoj

. Nakoniec som uvazil ze sa blizia zavody a nechcem riskovat ze ma ten zombie engine necha v stichu tak je cas na vymenu. Takze motor som vyberal z auta este stale funkcny. Momentalne som zistil ze ma limituje turbo ktore ma maly vyfukovy housing a vo vysokych otackach uz skrti motor, takze to asi bude dalsia nejaka kapitola vo vyvoji. Uvidime co bude dalej, kupodivu ma to stale neprestalo bavit sa v tom hrabat a vymyslat zlepsovaky, skor mam problem s tym ze sa mi zda uz vsetko slabe a tym padom stale len vymyslam co s tym aby to bolo stale zivsie a zivsie

.