Ono ja som povodne chcel kupit take iste kola ako som mal, ale po nejakej tej renovacii, vyrovnavani, laku atd. Akurat ze predajca namiesto toho aby zdvihal telefon pripadnym zaujemcom tak si radsej topoval inzerat a istotne sa cuduje ze sa mu za tie kola este stale nikto neozval

. Ale potom som natrafil na tieto (ktore boli druhou moznou variantou lebo som chcel bud pavuciny, alebo take iste alpinarepliky) a boli za polovicnu cenu nez alpiny na ktore sa nedalo dovolat. Tak som hned behol pre ne reku ze zmena je zivot. Tieto kolesa homo farbu nedostanu lebo sa mi to na ne akosi nehodi, asi pojdem cestou doladenia origo vzhladu (vravim vzhladu bnykolass, ziadna m20b20 tam nepojde.... aspon zatial nie

a ani koberec), alebo tam mozno zasa raz prasknem RAT kapotu kedze uz to zasa prestalo byt v kurze, teda aspon u nas s tym prestali stockfeldaraceri. S alpinami neviem co bude, rozmyslam ze ich za nejaku nizsiu sumu dam na inzerat s tym ze su krive, alebo si ich necham a raz mozno pride ich cas a dam ich povyrovnavat. Neviem ale skor to vidim na druhu moznost kedze som prilis lenivy ich fotit a robit inzerat

.
A ano Akina tu par km od BA nejaka je