:) :) :). Rixo rozmyslal som ze by som natiahol hadicu nejaku od turba az na druhu stranu a tam dal vahu so siskou ale to sa mi nepaci koli tej megadlhej sacej hadici ktora by tam bola :)
Arnold ano zvarane je to klasickou CO2 :), dakujem stale sa s CO ucim aj ked po tejto prestavbe uz som to trochu dostal do ruky :).
Nom, cely vikend som makal ako to len slo, v piatok nas poctil svojou navstevou m42b18

. Mam rozslahane cele prsty a ruky od brusenia, rezania, zvarania, srobikovania atd, ale tricka sa blizi do konecnej fazy. S rozbehnutim motora problem nebol az na to ze som uz zacinal mat obavy ze z privodu oleja do turba mi nejak stale nechcel striekat olej ked som tocil starterom. Uz som myslel ze som tam daco zle spravil ale nastastie len dlho trvalo kym sa olejom naleje cely ten system s olejovym chladicom. Inak vsetko pekne funguje, nikde nic netecie, vodne hadice od turba sa zahrievaju cize voda koluje tak ako ma, olej detto lebo olejovy chladic je tiez teply, motor sa nedusi nevynechava, pekne leti do otacok, v podstate ide tak isto ako predtym. Jedine minus je ze vyfuk som nejak blbo vymeral a je najnizsim bodom auta

. Holt, nemoze sa mi vsetko podarit na sto percent

Ked uz si to vrcalo tak som neodolal a kedze bola nedela obed tak som sa s tym vytackal z garaze reku musim skusit aspon po ulici ci to malo vyznam a ci to nieco robi. Robi

. viac ako cca pol plynu som tomu nedal ani, najprv chcem vidiet zmes. Fuci to asi 0,3bar momentalne (nedrzal som to tak dlho aby sa budik zastavil na nejakej konecnej hodnote tak neviem). Pri prvej jazde mi daco cinkalo pri stlacenej spojke, je to pocut aj na videu, netusim co to bolo ale ked som potom chcel kamosovi ukazat co ta spojka robi tak uz to nerobilo

. No a daco to robi, jak fukne turbo tak sa to celkom rozhybe, ale ake je to naozaj to uvidim az na ceste. Po testovacej jazde som upratal, a zasa to odpratal do garaze a rozobral a omotal termopaskou zvody a downpipe a napasoval tam sisku tak ako je vidno na poslednych fotkach. Vecer som vyrezal celkom velky kus z cela, vybral hmlovky a naduchy na brzdy (nezmestia sa koli hadiciam), a najvecsi problem je s tou siskou ale nejak ju tam uz nacpem. Teraz musim co najskor poprosit a presvedcit bnykolassa aby prisiel na navstevu ku mne s notebookom a aby sme nastavili wideband lambádu a potom ked uvidim co robi zmes tak sa pojdem previezt na cestu

. Klasicky nejake fotky a jedno videjko z ktoreho ma nejaku hodnotu asi 10s, ale nedalo sa inak natocit kedze som bol sam

. Na konci si mozte vsimnut ze trica s turbinou je lepidlo na baby (alebo na babky?

)