... všetko o BMW ...
. Mam rozslahane cele prsty a ruky od brusenia, rezania, zvarania, srobikovania atd, ale tricka sa blizi do konecnej fazy. S rozbehnutim motora problem nebol az na to ze som uz zacinal mat obavy ze z privodu oleja do turba mi nejak stale nechcel striekat olej ked som tocil starterom. Uz som myslel ze som tam daco zle spravil ale nastastie len dlho trvalo kym sa olejom naleje cely ten system s olejovym chladicom. Inak vsetko pekne funguje, nikde nic netecie, vodne hadice od turba sa zahrievaju cize voda koluje tak ako ma, olej detto lebo olejovy chladic je tiez teply, motor sa nedusi nevynechava, pekne leti do otacok, v podstate ide tak isto ako predtym. Jedine minus je ze vyfuk som nejak blbo vymeral a je najnizsim bodom auta 
F!z:k napísal:To vyzera uplne maximalne brutalneA video ide mmmsshuťuťuťuu

, aby sme vedeli co sa mi to vlastne podarilo/nepodarilo postavit
,
starynovy napísal:Uz to vyzera fajne, tak bacha aby ti to nescudzili ako tu E32 na ktorej z vonka ani nebolo nic vidno, toto uz vyzera lakavejsie. Inac preco su tie drazky na prirube vyfukovych zvodov medzi valcami?
. Nevydrzal som to a musel som sa s tym ist prebehnut po ceste. Fucime 0,4bar a neviem celkom ako to ide lebo som siel len do cca 4500 otacok a cca pol plynu (nechcel som nieco odfajcit hned pri prvej jazde 
. Naimpregnovana neni.