Auto bolo zakupene mordragom od starsieho pána auto stalo dlho dlho v krykoch pred domom a nikto sa oneho nezaujímal az sa raz dano dozvedel ze je na predaj a este v ten den sme sa na nom uz vozili.
Panko bol mechanik šmelinár takze auto tak aj vyzeralo. Tuning potahy kablovacky dorabane predna naprava za zenitom

vyfuk z favorita domace calunnicke prace nemohli chýbať.
Dlhsiu dobu sa auto vyuzivalo daily popri danovej e46 touring .
Postupom času zacali danovi vonat gumy tak to katoval ako sa len dalo
Jedneho dna sme boli na ferone a auto dostavalo zabrat kričal som na dana ze uz by aj stačilo a on mi mi oznamil ze ho dokončí ja som myslel na gumy a on na motor . Para bola vsade vyje*alo protimrazovu poistku pod starterom tak sme začali šmeliť že co bude dalej ci dame dokopy povodnu 1,8i to sme zmietli zo stola a zacali sme poškulovať po 3,5i. Nakoniec sa objavil inzerat priamo z BA tak sme tam nacupitali a rovno ho nalozili do octavie

fotku si pozrite nizzsie oplatí sa

no postupom času sme si zacali trosku obkukavat motor a nasli sme zbrusene čísla takze nam bolo jasne ze 3,5i to nieje nakoniec to je 3,0i ale stale lepsie ako 1,8i.
Putovali sme aj z autom z garaze do garaze az sme zakotvili vo vlastnej nie u kamaratou. Tam sa to konecne rozhybalo a postupne sme sa dostali až k štartu :)