Nevadí mi, že tu riešite aj iné vozy.
Aspoň tu nestojí debata.
A súhlasím, je to social. Manuálna klíma, nič moc volant, planá palubovka, sedačky látkové. Lenže. Otec je človek, ktorý nebol nikdy auto-fajnšmeker praktik. On vždy vedel o autách len teoretizovať. Ale okrem základného servisu neurobil, pre auto nič navyše. Okej. Teraz má g30 518 . Má tam kožu, všelijaké prídavné drviving assitent služby, senozry svetla pre svetlá a stierače, driving securtiy služby, senzory asi po celom aute , profesional sound system etc. Ale zas, to má za také cenu, že by reálne za také € kúpil bez známosti leda tak novú 3ku. Otec potreboval auto, čo nemá moc veľkú spotrebu. A bude slúžiť tak, že keď on nasadne v bode A a prejde cez body B,C,D,E,F a vysadne v bode G , tak mu to bude skrátka stačiť. Apropo, jeho kolega v tom istom roku kupoval vtedajšiu aktuálnu generáciu Octávie 1.6 i a Octávia je už dávno k.o a "náš sociál" stále behá. A takto vtedy ukecal u známeho ešte o 30 000 , vtedy ešte slovenských grošov nižšiu cenu, ako kolega na tej benzinke Octe.
Tak teda áno, mám sociál. A ten kto má rád komfort a luxus, tomu sa to asi páčiť nebude. Ak je to dehonestácia BMW značky a tejto komunity, keďže reálne som nikdy nemal problém s majiteľmi BMW v reálnom stretnutí. They don´t give a fuck, If I´ve got 318 D or M5 E90 . Nakoľko je to skôr štýl života, ako len "značka." Ale ak tým niekomu robím hanbu, tak potom tu nemá moje auto a ja , čo hladať.
Aby som to nejak zhrnul, bol som v sobotu na nákupoch a zohnal som si náhradu za ten drbnutý nárazník aj papuče k tomu

Iste nikdy z toho nebude našlapaný stroj. Ale keď idea pôvodného majiteľa bola nemať našlapané auto ale pracanta, tak to skrátka nemá potencionál :)