... všetko o BMW ...
pistacik11 napísal:Niesom na vychode :) ale aspon som si to teraz zmenil v profileKľudne urob príbeh, rad si ho pozriem. Ale obdivujem ľudí, čo stávajú na svk auto na drift, a ešte na východe, keďže tuná jedine miesto, kde sa jazdí niečo, čo sa aspoň tvári ako súťaž je Baba a aj tú idú zakázať.
pistacik11 napísal:aj ja som myslel drift :)Myslel som v drifte, ináč hej, sú tu populárne najmä slalomy a rally :)
Napíš nám tu viac o tomto projekte
Dendooo napísal:Vies preco? lebo su to uz stare vrazdy, ktore sa nedaju pomaly zohnat a uz ked, tak v otaznom stave a nie za normalnu cenu. A na drift su uz oboje slabe a kazdy v semi-pro uz ma okolo 400koni (spolahlivost je vacsinou otazna). Do obidvoch musis uz dat kompresor/turbo/vacky a pod.Prečo práve M62B35 a nie 44 ? Cena 44 je len o trochu vyššia, no náklady na údržbu sú rovnaké ako 35, z celkovej ceny projektu by to bola len smiešna suma naviac. A aj tá 44-ka bude na drift asi slabá bez kompresoru(čo je len moj laický pocit
mám ju v E38, v ľahšom aute som ten motor ešte nejazdil)
ptz napísal:Napis o ake motory slo a co taka sranda vo finale stoji. Kludne aj do spravy.uz som ich zopar rozobral, zlozil, swapol.. neni to take hrozne, hlavne ked sa rata dlhodobo - spolahlivost
ale jasne, ked je ten M62 k dispozicii, treba zacat s tym..