Abyssko napísal:To aj ja si chcem pochytat legendu....😁
Šak dojdi sem na juh a doprajem ti tú česť 😂😂
Ale rýchlo lebo to stihnem dovtedy rozjebať alebo zadreť.
Teraz som si dal ďalšiu spanilú jazdu, píšem teda autentické horúce pocity takže brať s rezervou... Bolo síce šero už pri štarte ale keď mám tie ksenóny aspoň umyté a preleščené tak troška ešte svietia. Keďže musím pred prvým nákladom 15 minút zohrievať vybral som sa na Havran, ktorý ešte stále prerábajú ale čo to sa dá pojazdiť. Na semafore som mal vodu na 80°, z kopca netrebalo veľmo šliapať, no aj tak som musel zapnúť DTC (a nechať zapaté nonstop). Po pár nieúplne-uspokojivých zákrutách s nedostatkom gripu (zimné pneu + napiču geometria) som prebehol cez nočné mesto, pár ľudí vyfetovalo trošku rakoviny (sorry šeckým). Musím uznať že som dieťa štastiny aspoň v tom že vždy ukádnem koľko trakcie mi ešte zostáva a tiež na fízlov 😃 Prelet okolo nich (povolená rýchlosť krát tri mínus pár percent) s nimi nič nespravil, nevedel som či brzdiť alebo pridať. Nebudem to tu ďalej rozpisovať lebo zaútočia moralisti a negatívnu energiu tu nechceme.
Prisahám ze to píšem posledný krát 😃, ale ten motor je MA-SA-KER. Musím napísať aj niečo k spotrebe, odkedy som to spojazdnil je tam najazdené 200km, zatiaľ to zožralo štvrť nádrže. Pal PC ukazuje priemerku 10.5, občas 11.3 ale viac som myslím ani nevidel. Je to skoro realita, teda pohodlne do 12l/100km, na to čo s tým autom stváram sa vozím v podstate zadarmo 😀
Už som naplno začal vnímať to silné oneskorenie v M režime (jazdím väčšinou) musím tam teda čo najskôr nahrať ixhápé nech to tam strieľa ihneď.