už som dlho nič neuviedol radio Becker neni vo farbe,ale ide aspon ku diodam na pravej strane AC rozpera,bolo mi luto ju predať za par šušnov pel filter hnoj bmw gumene rohože na zimu origo velur koberce nova Aku od Maja 320 velke dakujem za ochotu filter paliva ešte len budem meniť,ale určite bude od roku 97 ako ukaždeho druheho
Prílohy
Naposledy upravil/-a matyson v Utorok, 4. Októbra 2011, 18:17, upravené celkom 1 krát.
Iné rádio už nechcem ja nepočuvam CD,raz začas,ale FM parada,žiadne šuštanie a podobne.Kamoš to zbadal a " čo to je?baklžán' .Keď si ho však pustil tak povedal že jeho alpine je trápne. Podľa palivoveho filtra sa dá spoznať serviska,opliskana do 200 000km a filter od roku auta serviska blud
Ja tiez CD pocuvam malinko. Vacsinou iba radio. Buduci tyzden mam od stvrtku dofcu takze asi v piatok sa za tebou zastavim po tie veci. Inak hod mi do SZ co za tie veci chces , teda EURA
na tom Beckery by mala ist prepnut farba podsvietenia aj na zlto oranzovu a cervenu - tlacitko dolny rad jak svieti ta sipka ked zmacknes da ti dalsie volby medi tym aj clr (color) tlacitko pri tom napise pomackaj a uvidis
praca krasna, ale volant sa mi nepaci mam taky isty, chcel by som M-kovy radsej...
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín