zase ja som to obrazne kus myslel.. kus nejaky tukes jemny, ze ani lak nic neposkodi, resp kusok ostane cierne ttak nasrat no.. ale jasne viem co myslis.. zazil som aj ja, ze som po tme cuval asi pred rokom a pol v jednej uzskej ulicke, lebo to bola slepa a nebolo kde sa otocit.. svetla svietili len na lavej strane cesty, a na tej strane boli zaparkovane auta.. tak som isiel tesne popri nich, zastal som, nabral varku z krcmy, a cuval dalej. vidim ze vsade miesta dost, kuknem do laveho zrkadla - auta, kuknem do praveho- tma.. a po asi 2 metroch zrazu ze kchhhhhh

rozum da ciernu toyotu zaparkovat do tmy v uzskej ulicke.. a pritom som kukal do zrkadla stale.. najprv ze nieco s prevodovkou alebo co, a lepsie kuknem a ze kurva co tam robi to auto, kus som odrel svoj bok, na toyote len zadny naraznik kus suchnuty jemne, ze sa to dalo zotriet rukou.. isiel som het, lebo nic strasne to nebolo, a na druhy den volala policia, ze ma videli svedkovia a bla bla.. tak bolo veselo.. som na druhy den bol pozriet co som spravil a ani som skrabanec nevedel najst na druhom aute lebo ccierne.. neviem co stresovali
auto111: sanca tam isto je, ze by nasli vinnika, ale zase treba svedkov.. neda sa podla farby "odreniny" stanovit, ze aano bolo to ja neviem ruzove auto, a jedine auto v okoli je len jedno tak to musi byt ono.. treba svedkov, nejakych vecne bafkajucich na balkone
minule tiez, co som aj pisal, ze typek sa tak za mna natlacil ze proste to sa ani nedalo.. ak ma netukol tak fakt dobre parkuje, co nevravim ze isto ma tukol, ale ked som to videl, tak som mal sto chuti ist sa hned kuknut na moj naraznik, a hned mu na mieste rozbitt svetlo alebo nieco ked je jebnuty a pechori sa vsade na frajera.. normalny clovek si kus ceni auto a zaparkuje vedla na volnom fleku.. goal bol na tom ten, ze som na narazniku nasiel nejake 3 mozno malicke odreninky, ako keby od drziaka na SPZ, len zas viem ze aj ja som nacuval do jedneho nechtiac, fakt len kusok, tak som envedel ci je to odomna alebo od niekoho ineho

ale co som vtedy nacuval, tak sa mi zda ze tam som nemal ziadne odreninky.. lenze som kus sklerotik takze tam je pes zakopany