... všetko o BMW ...
majro napísal:no tak kus som sa bol posmykat pri baraku, ale zistil som ze to nema vyznam moc, lebo na parkovisku su otvorene kanale, co cigani pokradli, a tak som to po chvily musel vzdatnevadi, aspon, ze uz aj ba mame sneh.. nacase
majro napísal:Mohlo by to byť tým čo píšeš skús ak tam máš niakého kamaráta s IS-om prehodte váhy a ak ti to nebude robiť tak je to jasné to máš podla mňa najlacnejšie hladanie problému :)tak dneska ma potesila sprava z policie, ze nemusim platit pokutu, a dostal som len pokarhanie, a moju radost prekazila chybicka auta..
isiel som cca do 15 km trasu, prsalo, a od polky trasy zrazu auto na krizovatke malo problem sa rozbehnut.. najprv, ze ci defekt, tak som otvoril dvere a nic, potom ze ci nepresmykuje spojka, tiez to nebolo tym, tak mozno skrtiaca klapka alebo vaha vzduchu alebo neviem co..
spravenie auta je take, ze stoji, a idem sa rozbehnut, pohnem sa kus, ale potom uplne strati vykon a otacky pomaly klesaju a to mam nohu na podlahe.. behom dvoch troch sekund zrazu sa spamata a ide normalne, dam 2, dam 3 a rolujem este stale na 50tku, a tiez zrazu strata vykonu a po chvily zas sa spamata.. nejdem zatial zakladat temu alebo nieco, lebo mozno je to vplyvom toho, ze su mlaky.. pockam do zajtra ci sa to znormalizuje.. co by to mohlo teoreticky byt ? idem sa pustit do hladania tu na fore