... všetko o BMW ...
dedo1 napísal:Tak pred zajtrajšou cestou do Svidníka na montáž LPG, som stihol ešte vymeniť LP spodné rameno. Čap bol na kašu, tak som dal nové LEMFÖRDER. Dúfam že niečo vydrží.
Avenger napísal:
LPGdaj potom vediet kedy odide lebo hlavne koli tym capom idem davat meyle aj ked lemforder je urcite lepsi len te Martinske cesty ...radsej vymenim cap za 20e ako cele rameno potom...
Inak este som nepisal auto krasne si zobral len neviem ci si dobre spravil ale to uz ty vies asi najlepsie ...
A daj to uz dole lebo som si myslel ,ze si kupil Range-rover
Fuxxo napísal:dufam ze vymenis aj druhe.. lebo jedno rameno menit![]()
Fuxxo napísal:dufam ze vymenis aj druhe.. lebo jedno rameno menit![]()
DrakulaVladimir napísal:Pokial je to druhe rameno v poriadkuv, tak ti staci menit iba to zle,kamarat menil iba jedno a uplna pohoda
Panak666 napísal:ja schvalujem kupu a vymenu za benzin... ja mam moj mesiac a chyba mi benzin...keby mozem len tak prehodit motor a ponechat stav auta /klop klop/ hned by som to urobil...a 10L spotrebu by som s radostou platil...
Jeffri napísal:Ani ja nemám Xenony a vôbec mi to neprekáža.. A máš na výber veľa fejkových svetiel s čočkou na H7mičku..
Avenger napísal:Pocuj xenony mne napr. chybaju iba koli vyzoru ako co sa tyka svetla ja vidim aj s halogenmi a to mam brejle ....len ten pohlad s predu na svetla nieje nic moc keby sa dali aspon dat halogeny do cociek to by mi stacilo....
dedo1 napísal:Dôvod ?
Fuxxo napísal:
to ti treba hovorit?ja by som nemenil iba jedno aj ked to druhe by bolo akoze ok.. prinajhorsom by som si to druhe co bolo dobre odlozil do rezervy, keby nahodou.. ale vymenil by som obidve..
jeffri: tie svetla s cockou co niesu original svietia horsie jak halogeny, takze tomu by som sa vyhybal jak najviac sa da :-)
Fuxxo napísal:jeffri: tie svetla s cockou co niesu original svietia horsie jak halogeny, takze tomu by som sa vyhybal jak najviac sa da :-)