Tak dnes po dlhom čase e36 crew fušovalo :) a hlavne malo kopec srandy ... a o tom to hlavne celé je :) najdôležitejšia vec dnes bola, vymeniť hrdzavé šróbiky na blikroch pravda je taká , že okrem viditelného poškodenia predného nárazníka ( treba vymeniť ) je to veľa na aute čo treba spraviť , celkom sa na to teším , len financie keby boli také ako mali byť :)
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
vyzera to tak veru.. tie stahovacky v naraznuku drzia naraznik ocividne je polamany.. inak sikovne spravene..
Jaaaaj to asi este od tej nehody co? Zabudol som...
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
no rozlomyl sa asi pred 2 mesiacmi trafil som zavej pod ktorým bol betónový múrik teraz nie sú financie na nový ale všetko sa dá do poriadku, toto núdzové riešenie je lacné a za jeho realizáciu vďačým Hazardovy ... drží to dobre a kým bude nový nárazník, tak mi tento ešte poslúži... aj tak je teraz auto v garáži 99% svojho času. Čiže nejak ma to neškrie.
No jasne kludne si postahuj moje fotky nevadi mi to A ten naraznik je podla mna fajn drzi to tak pohoda a ano boli to tycky stabika a .a druhej strane aj riadenia :-)ma zacalo to rezanie bavit
kebyze to neprevrtate inak chlapci tak som vam to mohol zapelit pekne ani by ste to nespoznali ... teraz uz to nema vyznam asi ... ale mne sa to celkom paci taky drift style
Pohoda hajecek neverim tomu ze by si to zlepil a drzalo to je tam asi 4-5prasklin a dost dlhuch ta strana bola cela padnuta na zemo to by sa neoplatilo ani davat zvarat toto je podla mna najrozumnejsie riesenie...
zalepit by to nezalepil, ale zavarit zvnutra by sa to dalo