No tak dalsi up. Zas paradny. Strihnutu poloos som prehodil dal som si kolo par bokov pohoda. Vecer sa idem prejst.Zo stopky rozbeh kopanec a BAM.Druha poloos. Ano viem zarenka atd. Ale cela zemegula co jazdy na zvarenke takto striha poloosi ? Neverim. Viete mi poradit od coho sa mam odrazit alebo co mam pozriet? Mam este jednu poloos kedze som kupil obe z auta na ND.
-auto na zvarenke a 15tkach jazdilo brutalne bolo jedno ci som tam dal a ako som to prekopol poloosi drzali ale vsimal som si rozvybrovania auta ako keby boli vytecene tlmice.Proste nieco na taky sposob. Co je ale vylucene kedze tam su nove tlmice nastavitelne vzadu a auto drzi na ceste jak motokara.
-Sekol som pravu zadnu gumu o obrubnik.Disk som ani netrafil alebo to na nom aspon nebolo vidiet.Kolesa stoja rovno. Napravnica nieje vytrhunta silentbloky som skusal pajsrom a zdaju sa byt fajn.
-Nahodili sa 17tky. Vzadu su dve ine penu na naprave.Spominam kedze mi niekto povedal ze by to mohol byt zdroj mojho problemu. Osobne si to nemyslim.
-Hned po vyjazde z garaze 1stupen, seknutie do dvojky rana
Lava poloos,Pri kolese
-Nahodenie druhej poloosi, modlenie sa nech sa vozim co najdlhsie

40km? par bokov. Rozjazd z miesta,kopanec
Prava poloos,Pri kolese.
Momentalne mam mentalnu pauzu aby ked mi strihne jednu z tychto dalsich poloosi aby som to nezapalil hned na krajnici. S tym ze budem poloosi sa rata i ked mi bolo povedane ze Pff neni sanca ale takto?
Vie mi niekto poradit co hladat?
Diky moc