... všetko o BMW ...
PristineShip napísal:no je videt, ze jsi ji ani necetlale ved predsa tie 4kg boli v tej bakalarskej praci! tak to musi byt pravda!
germancars napísal:4kg popela si vynasob poctom aut a potom zistis co to spravi globalne. Dementom s vybratym dpf by mali zobrat technicak a este aj obzalovat z precinu vseobecneho ohrozenia. Hned by sa tu lepsie dychalo..
cuir napísal:Bez štítku je vozidlo nespôsobilé do premávky, nielen tu ale aj vonku. Proste obhajuješ niečo, čo je nap.ču, a namiesto toho priznania že ok dobre volím to z dôvodu že sa mi nechce do veci ako DPF dávať peniaze tu píšeš bájky o tom, ako grilovanie sviní planétu horšie ako auto bez DPF.nevim jestli tato hodnota je relevantni po nasi uprave zakonu od 1.1.2016, protoze ji nemam uvedenou ve velkem technicaku. Auto jsem dovezl v lednu 2016, cili mozna, ze diky readyness kodum je jiz irelevantni a budou se zamerovat prave na euronormu. Uvidim. Nicmene diky za info... stitek sundamPak budou muset zjistit hodnotu od vyrobce
xener napísal:cucal som ked som bol batola, teraz pouzivam hodnoty a logiku :)
kapacita mojho dpf je 60g, regeneracia sa spusta medzi 45-50g. este v niecom ta poucim?
Milosss napísal:Bez štítku je vozidlo nespôsobilé do premávky, nielen tu ale aj vonku. Proste obhajuješ niečo, čo je nap.ču, a namiesto toho priznania že ok dobre volím to z dôvodu že sa mi nechce do veci ako DPF dávať peniaze tu píšeš bájky o tom, ako grilovanie sviní planétu horšie ako auto bez DPF.