pekna lod. akurat gumy bude treba na leto nove tusim uz nemaju moc dezenu. ja len aby si sa nezranil. ale ak zle vidim sorry tie laktove opierky su super ako v buse ale koza super rozdiel
No dakujem ze sa staras dezen uz neostal skoro ziadny ale pre policajtov este staci.. na leto budu nove slubujem..inak tym laktovkam som neveril ale je to paraada
ze? bmw vie preco tam dal laktovky z busu. lebo je to peeecka tak som dobre videl ten dezen. ok staraj sa pekne a nenaburaj. lebo niektore prispevky na fore..... jazdite bezpecne vsetci
taakze chlapci a dievcata..mam na predaj tie disky co su na fotkach lebo chcem skusit nejake r17...tusim ze 4Dams by take chcel mam aj inzerat tu na klube kde su popisane...a ked sme pri tom..co myslite ake disky tam mam zalozit na leto? inak nepacilo sa mi ake bolo auto vpredu vysoke tak islo o 2-3 CM dole..nezabite ma
taak dialkove som konecne zapojil..zvoli som strohy dizajn ovladaca..ziadny chrom ani cacky macky..aj tak mi to pride cele zle ked to nie je spojene s klucom v kope ale inak sa nedalo
taaak dnes som trochu znovu fusoval a petorka dostala na vianoce upgrade celej audiozostavy od firmy mac audio ...vsetky repraky krasne sedia na povodne miesta a plus dozadu som pridal este vysky ktore su osadene v originalnych drziakoch..a ak by mi niekto vedel poradit na co je ten treti drziak s mriezkou bol by som povdacny...