Dnes som priviezol autiak z Piešťan od pána Ferkoviča, ktorý mi robil na mieru komplet celý výfuk - tzn. zvody, športový katalyzátor, potrubie, stredový tlmič a koncový tlmič s dvojitou koncovkou - kompletne z nerezu. Zvuk auta je fantastický - hlboký a basový, pritom zároveň nie je urevaný a v konečnom dôsledku je decentný. V aute nie je nijako obťažujúci. Auto ide oveľa lepšie do otáčok, má plynulejší chod a hlavne má záťah od spodného spektra. Kedže dnes absolvoval prvú jazdu Piešťany - Blava - Stupava tak môžem s čistým svedomím povedať, že to auto má plynulejší chod a hlavne určite nebolo chybou dať to urobiť komplet. Taktiež je tam zaslepený EGR ventil a kedže mi počas jazdy začala svietiť kontrolka motora, zajtra na zraze to dám zdiagnostikovať.
Nižšie sú foto (fotené po príchode večer mobilom tak sorry za kvalitu a budem sa snažiť čoskoro sem nahrať aj zvuk... ).
Musím teda povedať že s prácou, jednaním, radami a v podstate s komplet servisom pána Jána Ferkoviča z Bojnej som maximálne spokojný - aj keď možno nie je jeho práca taká rýchla kedže to robí sám, môžem povedať že na kvalitu sa oplatí čakať. A cenová relácia je v porovnaní s Bastuck, Supersprint alebo AMA exhaust z Modry o 100 % lepšia. Za mňa teda absolútna spokojnosť.