Takže na aute sa aktuálne vymenila baterka, sviečky, predné torpedo pod oknom a dokončili brzdy - výmena kotúčov, platničiek - zn. Brembo Max, pancierové brzdové hadice - zn. EBC, brzdová kvapalina výmena. Kedže jeden strmeň vypovedal službu a podarilo sa mi strhnúť dve skrutky
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
tak sa zaobstaral nový (vďaka Norikovi z Hurbanova - ppč. predajca - neviem si vynachváliť ako jednanie tak rýchlosť dodania). Popritom sa vymenila aj ručná brzda (čistá maturita). Tiež som vymenil plechy, ktoré tú ručnu držia - lebo už boli na odpis - hrdzavé...

a kedže ja fanušik rat stylu nie som

(a odspodku už vôbec nie) tak šli teda nové.
Zvyšné veci už nahadzujú chlapci na to určený, keďže nemám ani jamu ani zdvihák na celé auto a už som nemal chuť sa do toho púšťať. Takže sa dohodla cena a všetko pôjde na miesto, plus diagnostika a geometria.
Aktuálne čakám na rozpery zn. Ultra racing (chcel by som časom aj výztuhy na predok aj zadnú nápravu a rozperu do interiéru).
Taktiež budem riešiť aj novú radičku, brzdovú páku do introša a asi aj pedále (Sparco sa neujalo...

)... A chcem konečne dať očaluniť volant nech nevyzerá ako zo socializmu a niečo musím urobiť so sedačkami....
Ďalšie plány sú ale nebudem predbiehať...
Nejaké to foto...