... všetko o BMW ...
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) tak sa zaobstaral nový (vďaka Norikovi z Hurbanova - ppč. predajca - neviem si vynachváliť ako jednanie tak rýchlosť dodania). Popritom sa vymenila aj ručná brzda (čistá maturita). Tiež som vymenil plechy, ktoré tú ručnu držia - lebo už boli na odpis - hrdzavé...
  tak sa zaobstaral nový (vďaka Norikovi z Hurbanova - ppč. predajca - neviem si vynachváliť ako jednanie tak rýchlosť dodania). Popritom sa vymenila aj ručná brzda (čistá maturita). Tiež som vymenil plechy, ktoré tú ručnu držia - lebo už boli na odpis - hrdzavé...  a kedže ja fanušik rat stylu nie som
  a kedže ja fanušik rat stylu nie som   (a odspodku už vôbec nie) tak šli teda nové.
 (a odspodku už vôbec nie) tak šli teda nové.   )... A chcem konečne dať očaluniť volant nech nevyzerá ako zo socializmu a niečo musím urobiť so sedačkami....
 )... A chcem konečne dať očaluniť volant nech nevyzerá ako zo socializmu a niečo musím urobiť so sedačkami.... 

Určite som nekupoval posledný krát.
 Určite som nekupoval posledný krát. 

...drží to na ceste uplne brutálne a nenáklaňa sa to ani pri ostrých zákrutách... takže funkčnosť plní...
  ...drží to na ceste uplne brutálne a nenáklaňa sa to ani pri ostrých zákrutách... takže funkčnosť plní... 
 a chcelo by to odklony do A aspon zadok trochu lebo mi to pripada ako furik nwm preco
  a chcelo by to odklony do A aspon zadok trochu lebo mi to pripada ako furik nwm preco  ale inac peckovica pekne to mas
 ale inac peckovica pekne to mas   

)... tento je HR 55/35 a to som chcel HR 35/20... takže je to nižšie ako séria a vyššie ako vybuchaný...
 )... tento je HR 55/35 a to som chcel HR 35/20... takže je to nižšie ako séria a vyššie ako vybuchaný...   ale tak aspoň nešúcham blatníky...
  ale tak aspoň nešúcham blatníky...  ... uvidíme či to ešte sadne nižšie
 ... uvidíme či to ešte sadne nižšie   kedže má za sebou len 100 km... čiže je čerstvý ale najviac tam aj tak robia strongflexy a stabíky HR... ešte čakám na rozpery Ultra Racing tak uvidím čo to povie...
  kedže má za sebou len 100 km... čiže je čerstvý ale najviac tam aj tak robia strongflexy a stabíky HR... ešte čakám na rozpery Ultra Racing tak uvidím čo to povie...  ... a kolesá sú tam pravé... naozaj chalani od Team Dynamicsu sú profíci a vedia za véľmi slušné prachy spraviť kola na mieru (vlastné ET, rozteč, diera atď)...
 ... a kolesá sú tam pravé... naozaj chalani od Team Dynamicsu sú profíci a vedia za véľmi slušné prachy spraviť kola na mieru (vlastné ET, rozteč, diera atď)...  

opticky klam
 opticky klam   

ale inak pekne sa o auto staras
 ale inak pekne sa o auto staras  

nezda sa mi to...vobec
 nezda sa mi to...vobec