Ja som zatial nebral az tolko lebo diely ohladne servisu beriem hlavne tu v SR kedze tam az taku doveru nemam... ale co sa tyka dielov ohladne interieru a podobne tam je to uplne v pohode... ono kurieri su fakt dilinovia casto kedze ani gps, ani dopredu zavolat (asi by som si mal brat dovolenku na cely den kym sa milostivy dovali a aj to v podstate len hadas ci to bude tento den kedze volaju az ked ti stoja pred barakom) a uplna perla je ked mu dam dvacku a nema mi ani vydat a este kuka na mna ze preco nemam presne...
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
Troska servisujeme... cize nove kladky, remene, hadice atd co je na foto. Odisiel mi jezko asi zamrzol a teraz mrznem aj ja takze menime teda.. ale kam v tej zime vedel ist ani srnka netusi... zatial len mala ochutnavka potom pridam dalsie foto.
Prílohy
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1
Expanzka mi nepraskla... taketo veci si ja moc dovolit nemozem kedze s autom sem tam idem aj dlhsie trasy. Cely problem bol ten ze niekde sa mi stracala chladiaca kvapalina, proste ked som to menil v jeseni tak v januari ked som siel z PO som ju musel znova dolievat. Cize uz ked som sa do toho pustil tak som dal vymenit vsetky hadice k chladeniu, termostat, vodnu pumpu atd. Jezko mi tiez prestal pracovat a tak isiel novy. To iste platilo aj pre kladky ktore uz mali volu a tiez som nechcel riskovat roztrhnuty remen alebo vytrhnutu kladku alebo nieco podobne. Zamky kapoty isli nove prave kvoli poslednej nehode. Este ma par veci caka ktore chcem cim skor vymenit ale tak rozpocet nepusti.