Tak zase nam nieco pribudlo, ze zadne okna VYKLAPACKY ked uz to siber nema, skuska zadneho kridielka, zvysok som dnes nestihol, koberec a sedacky uz v aute, jaj a dostalo to strongflex excenter na prednu napravu. pridavam aj zopar photo
Tak a dnes mame konecne prvu jazdu za sebou, ide to ako ko....kooooot , len zatial bez geometrie, ta az v pondelok. Musim vymenit zadne gumy, alebo este viec falce schovat, bo sa to sucha pri prepruzeni , ale zatial spokjojnost. Zajtra s tym vybehnem na daku 100km turu aby som vedel co este bude treba ladit a dorabat. Skusim aj dake videjko natocit.
Tak po dlhsej dobe zase dake poznanie. neviem ju donutit normalne brzdit tzn aby pedal zaberal normalne asi 2- 3 cm od vrchu, chcem este vyskusat vrazit do systemu ABS a snad sa to upravi, nic insie ma uz nenapada. A mam aj daku photo z dneska, len na tej 5ke je to uz v tych vyzsich otackach dost lenive . Jaj a este by som mal doriesit to predne ulozenie unibal aby sa nepovolovali matky, je to alchymia merania stlacenej pruziny a toho ulozenia s axialnymi loziskami.
Prílohy
tu bola dialnica celkom rovna
Tu uz asi sa celkom roztriasla, ale co cakame na slovensku, ale este stale je tam dakych 700 ot/min rezerva