Nejak mi ochorel moj predosly prispevok, no kazdopadne jasnee nadrb si tam desatisicliter a dvamilijonkoni aby ked vyzera ze budem mat po styroch rokoch doskladany hobbycar chytim schizodepky zakazdym ked pojdem kolo tvojho auta a moje hned predavat budem Mno vlastne len to som chcel ze paradne je len tak dalej nech dobre funguje
E61 525d A6 3.0 V6 tdi quattro MX3 2.5 V6 Rozmýšľam prakticky, riadia ma emócie. ,,nezabudni odkiaľ si,,
Tak naprava urobena, takze sme komplet 5x120, pribudol vzduchovy filter, excentre na predok, katalyzatory a zopar drobnosti, dake photo este dodam. Skapali sme na kardane, bo ten co mam je dlhy, co mam s E30 ma zase velku hardyspojku(92) a samozrejme moj povodny je ako tyzden pred vyplatou. Jaj a ked uz tam boli tie katy tak: http://youtu.be/C7gGs1ITiPU
No tak za chvilu to uz snad aj jazdit bude :) Zajtra okolo obeda sa stavim dovlecem ti ten kardan z 324td mal by mat 1483mm ale neviem na aku hardynu to je...
Jo pridem, chcel som prist dnes ale nepodarilo sa mi ziskat ten kardan ktory je u kamosa v pivnici . Snad dnes sa uz podari. Ked budem mat ten kardan tak doplachtim
Dorifto, repairo, dorifto. The way of the sideways samurai! E30 M52B25DET
takze schyluje sa z nehnutelnosti k hnutelnost, vdaka Dendo kardan pasuje ako rit na serbel, este doladit cely vyfuck, naliat brzdovu kvapalinu, vsetko ovzdusnit a mozno to bude raz aj brzdit ale neviem ako, to bude prekvapnenie. Dnes som domotal brzdove trubky, kedze na tie "M" brzdy nedam inu rucnu ako hydrauliku, tak som to dako no vsak toto:-). Zadne brzdice este niesu na mieste, su len tak nachystane na ovzdusnenie.