... všetko o BMW ...
IGLA003 napísal:popici nalestene a ty tam das plechace
Didymus napísal:
Tiez robim na E90 320d automate 8.9 :) Mesto plne semaforov a zapchy a tazka noha to je svinstvo :)
Didymus napísal:nechapem ako tu mozu niektori robit spotrebu 5-6 litrov na 530tkach benzinoch ale tak neriesim
mexican napísal:
S tou 5-6 litrovou spotrebou je to asi takto:
- Kopec ľudí sú neandrtálci, ktorí si nevedia vyrátať spotrebu podľa tankovania a slepo veria palubnému počítaču. Mne na E46 ukazoval spotrebu na úrovni 78% reálnej spotreby.
- Ešte väčší kopec ľudí údaje o spotrebe svojeho auta prikrášľuje. Neviem či by sa cítili byť menejcenní alebo niekomu na posmech, keby priznali, že ich 3-liter benzín jazdí za 10 alebo čo. A to nie je len fenomén majiteľov BMW. Myslím že najväčší experti na to sú majitelia Ochcávok v tédeíčku v plnej palbe v kombíku a striebornej metleTí spravidla jazdia za 4l/100 pri 180km/h. Od 200 vyššie im tie autá naftu vyrábajú.
Didymus napísal:Ta spotreba mi nejak zily netrha, dalsie auto by som urcite chcel aspon 3.0 :) Ja to tiez celkom nechapem ako tu mozu niektori robit spotrebu 5-6 litrov na 530tkach benzinoch ale tak neriesim
Inak nie je to lestenie pred zimou zbytocne a neoplatilo by sa viac po zime? Kamienky, sol, kadeco...Tiez chcem toto absolvovat, ale urcite az na jar.