... všetko o BMW ...
limon4 napísal:=D> hned to je lepsie... ale o kozku sa treba starat a to nemyslim,ze iba ju utriet servitkom po sexe...takze si pekne kup nejaky sajrajt na kozu a raz za mesiac to pekne prekramuj... najlepsie nieco aj z UV filtrom... ide oto aby koza nevyschla a ked je such potom zacne praskat.. ked je leto treba aj castejsie ako raz za mesiac... inak ja mam pripravok priamo z bmw a stal 20€
vela stastia s motorom..
chembos napísal:pekne pekne auto
btw stym motorom, ides tam davat TDS-ko zas? ci?
Ľuboš PP napísal:pana..ty si musel mladej inak nakladat na tych zadnych sedackach,ked si ich takto znicilSuper zmena...100 bodov!
foxik666 napísal:fakt je pekne to auto na tych kolach ...jedine co sa mi nepaci su tie mracitka v predu
bmw777chose napísal:
Dik za radu,mam tych sajrajtov dva metrove police v garazi...na okna,kozu,elektriny,tapaciri,skvrny,pasty...atd![]()
Ale ten pripravok v bmw asi bude naj,ked tak rozmyslam.A tie zadne sedacky,vies jak to...ked sa derie,tak sa derie
LUBOS napísal:Super kara....a tie elektrony su ako uliate na to auto..velmi pekne..ps-co to mas za autoradio v aute?
Nie je to nahodou SENCOR?zelam vela stastnych a bezpecnych kilometrov..
PavelKedro napísal:kurva tolko penazi do starej lenivej rárohyale mas moj rešpekt lebo si stojiš za svojím !!!
bmw777chose napísal:
Diky bracho,ale o com to je kupit,nedobre,predat,kupim dalsie...ked s toho auta bude nanovo masina a vdaka mne,budem to auto uplne inac brat.Neni frajerina kupit,ale aj dat do poriadku
PavelKedro napísal:
ja to viem mne o tom nemusiš hovoriť ja mam tiež zopár cukrov za sebou čo som dal do porádku, ale ja mam tu chorobu že chcem dalšie a dalšie nové a nové