... všetko o BMW ...
MuadDeeb napísal:Suhlasim, kolesa super, uz sa tesim ked uvidim nazivo.
A suhlasim aj s myroslavom, len u mna je to tak ze sa so mnou tri dni ani klucky nerozpravaju....
Inak drzim palce!!!
,dobre to vyzera....dneska som kupil druhe sedacky,lebo na tych mojich uz bola dost vydreta koza,hlavne vzadu
....strasne sa mi pacia a za tu cenu.Ani sa nedalo vahat.Ľuboš PP napísal:Hm...s tym behanim v hlave mi nieco hovor...Uz na auto aj priatelka ziarli....![]()
![]()
Inak drzim palce!!!
myslim na to,co este treba... 
bmw777chose napísal:
Jj,ja to dookola pocuvam...uz aj pri semyslim na to,co este treba...
bmw777chose napísal:
Jj,ja to dookola pocuvam...uz aj pri semyslim na to,co este treba...

.Boli sme so svokrom v tej Povazskej Bystrici,nieco neskutocne...ani sme tam nemali ist,chlapik,co povedal,paradny blok,malo najazdene...bol doslova jebnuty na palete,nepozakrivany,vyvrateny,nieco strasne.Svokor zobral baterku,zacal nan pozerat a ked sa opytal chlapika kolko ma najazdene,povedal kolo 200.000km.V tom sa moj svokor postavil,zasmial,vynadal mu do debilov,a ked este povedal ze chce za neho,za ten holi blok 700ečka tak mu zacala klepat sanka.Potom ma este vonku prehovaral,ukazoval mi vycistene spojky co maju vraj 15rokov a su v 100% stave
.A sedacky uz mame namontovane,dneska som sa pohral do obedu,kym nezacal padat ten poj dažd...niejake foto s montaze,hodinka a pol roboty s povysavanim a vypitim caffe
....mam radost,ved vydite ten rozdiel,az som rozmyslal ci vam ukazem stare
.
hned to je lepsie... ale o kozku sa treba starat a to nemyslim,ze iba ju utriet servitkom po sexe...takze si pekne kup nejaky sajrajt na kozu a raz za mesiac to pekne prekramuj... najlepsie nieco aj z UV filtrom... ide oto aby koza nevyschla a ked je such potom zacne praskat.. ked je leto treba aj castejsie ako raz za mesiac... inak ja mam pripravok priamo z bmw a stal 20€