Cawte chalani,no....motor

.Boli sme so svokrom v tej Povazskej Bystrici,nieco neskutocne...ani sme tam nemali ist,chlapik,co povedal,paradny blok,malo najazdene...bol doslova jebnuty na palete,nepozakrivany,vyvrateny,nieco strasne.Svokor zobral baterku,zacal nan pozerat a ked sa opytal chlapika kolko ma najazdene,povedal kolo 200.000km.V tom sa moj svokor postavil,zasmial,vynadal mu do debilov,a ked este povedal ze chce za neho,za ten holi blok 700ečka tak mu zacala klepat sanka.Potom ma este vonku prehovaral,ukazoval mi vycistene spojky co maju vraj 15rokov a su v 100% stave

...nakoniec sme kupili avizo,sadli si ma kavu,este si to raz premietli v hlave,co to bolo za debila.Nasli sme inzerat na chlapika,ktory nosi komplet motor zo Švajčiarska,slubil mi 99ku,172.000km komplet turbo,cerpadlo,proste vsio za 700ecka.Tak uz ho mam objednany,do 3 tyzdnou by mal byt doma

.A sedacky uz mame namontovane,dneska som sa pohral do obedu,kym nezacal padat ten poj dažd...niejake foto s montaze,hodinka a pol roboty s povysavanim a vypitim caffe

....mam radost,ved vydite ten rozdiel,az som rozmyslal ci vam ukazem stare

.