Cawte chlapi,po dvoch tyzdnoch som tu...no,ako to povedat,BMW je totalka.Cestou z prace domov si kludne ploužem domov,oproti mne ide x5ka,a v tom s poza nej proste zenska zacala odbocovat k domu križom cez cestu.Bola nalepena na tej x5ke,tak ze som ju zbadal mozno 2-3metre pred narazom,kde sa uz nedalo uhnut,proste naraz vyleteli svetla s poza nej a bolo.Od pol šiestej do desiatej vecera kolo nas lietali požiarnici,sanitka,policajti...auto utrpelo ranu do vodičovej strany,kde sa krasne vyhla šasom a začala mi rolovat blatnik,svetlo,rameno,moje dvere.Ked som vystupil s auta tak som sa najprv vypičoval a potom to este obhliadol raz.Ked som si uvedomil,ze po celej ceste je mokro,slizko...pozrem pod motor,spadnuty na zemi aj zo spojkou,vsetko vytecene,od oleja,nafty,serva,chladica...proste vsio.Proste auto je TOTAL.A ja som utrpel mensi otras mozgu,a predne porcelanky z ust vonku.V piatok minuleho tyzdna bol obhliadnut auto poistovak,cena opravi by stala 8200€ podla kalkulacie,ale kolko mi daju za auto,ani nechcem typovat,no určite to nebude to,čo som do neho dal,komplet novy motor,svokor sa na nom natrapil cele leto,sportovy podvozok,sedacky menene...ani nepisam dalej.

nech odpočiva v pokoji
FOTO vecer chlapi.
Dalsia moja obed 530D,alebo 740D posledne rocniky klasiky 2001,2002.