... všetko o BMW ...

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 

prajem vela stastnych km bez nehody a nech ti robi iba radost
 prajem vela stastnych km bez nehody a nech ti robi iba radost 

Hlavne ti zelam vela stastnych km a nech ta pocuva motor. Ked som videl tie prve fotky tak som si pomyslel , ze ti niekto ujebkal kolesa, ale napokon si ich dal striekat
 Hlavne ti zelam vela stastnych km a nech ta pocuva motor. Ked som videl tie prve fotky tak som si pomyslel , ze ti niekto ujebkal kolesa, ale napokon si ich dal striekat  S cerveny pasikom na kolesach tak to bude o 100% lepsie, jemne folie a potom hor sa do carbonu :))) No prezradis aj nejake plany do buducna ?
  S cerveny pasikom na kolesach tak to bude o 100% lepsie, jemne folie a potom hor sa do carbonu :))) No prezradis aj nejake plany do buducna ?
po_e87 napísal:M3 to je ina liga

Hlavne ti zelam vela stastnych km a nech ta pocuva motor. Ked som videl tie prve fotky tak som si pomyslel , ze ti niekto ujebkal kolesa, ale napokon si ich dal striekat
S cerveny pasikom na kolesach tak to bude o 100% lepsie, jemne folie a potom hor sa do carbonu :))) No prezradis aj nejake plany do buducna ?
kenny napísal:
To je nejaká karbon chrípka? KarbonofólioN1?
Čau, autko je fakt peknučké. A s pásikom to bude pecka.
Tak prajem veľa šťastne odjazdených km a nech cica poslúcha.
Sobotu prídeš snáď.

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ,ked tak už by som mohol nejaké veci vymienať,ale zatiaľ nie, mne sa páči, tak ako je,no a sľúbené sedačky a interiér .
 ,ked tak už by som mohol nejaké veci vymienať,ale zatiaľ nie, mne sa páči, tak ako je,no a sľúbené sedačky a interiér . 

,ktorú som si musel potom vyrobiť,ešte som kupil niečo na ošetrenie kože a nejaký dobrý vosk tak cez vikend to všetko ešte prebehnem-už teraz si ruku necítim z toho krúženia
 ,ktorú som si musel potom vyrobiť,ešte som kupil niečo na ošetrenie kože a nejaký dobrý vosk tak cez vikend to všetko ešte prebehnem-už teraz si ruku necítim z toho krúženia 

vela stastnych km
  vela stastnych km