... všetko o BMW ...
Avenger napísal:Na radiu stlac 1 naladis stanicu ked je naladena tak podrz bud 1 alebo m teraz neviem presne furt to zabudnem![]()
A hladne oko svieti na e46 ked je rucicka asi v 1/3 poslednej stvrtiny cize ti plavaky meraju celu nadrz aj s rezervou....
heroe napísal:Uloženie stanice funguje presne tak ako na všetkých rádiách, teda naladíš a podržaním tlačítka s číslom uložíš, tak isto sa to dá aj s m tlačítkom.
Či už na e36 alebo na e46 vždy zasvieti kontrolka nádrže keď tam je cca posledných litrov, teda cca 100 km dojazd(ak ti to ukazovalo inak tak je niečo zle)
cigi44 napísal:Thank you people for gratulacie a priania....Som zo starej skoly a viac mi beru standard ladvinky, dnes som ich vymenil, neham si aj povodne, ked sa mi tie zunuju vymenim spat![]()
radiaca paka vymenená...
K budikom, mal som ich rozobrate, pac mam zly servomotorcek na otackomeri a zrejme aj na ekonomere, lebo ten nejde vobec. Tie rucicky vyzeraju ze niesu farbene alebo domalovane,
neviem, origo su biele? Detailnejsie mozem odfotit cez vikend ked budem menit motorceky.
ice.blade napísal:pocuj, ked si tie budiky rozoberal nemal si na tom pozadi napisaneho vyrobcu?
Lil_Ego napísal:Gratulujem k novej hracke je krasna uz som ju par krat videl na podhaji pri kruhaci![]()
![]()