Sobota, 10. Marca 2012, 11:38
zdravím, zo začiatku som som váhal či mám napísať príbeh o svojom bmwečku , ale dnes som vstal do slnečného rána tak prečo nie auto trochu umyť a pri umývaní nápad, že napíšem príbeh.
Vlastne jedná sa o 320i e36 rokom výroby 12/1996 vo farbe calypsorot metallic a exterierovým m paketom. V 2005 bolo dovezené z Nemecka. Zatial mám auto len 2 mesiace, ale nemôžem na neho jediného krivého slova povedať.Samozrejme má svoje muchy ako hučiace zadné ložiská, ktoré sa už plánujú objednávať a niekedy vŕzga volant(už som si zvykol). Na aute som zatial vymenil nové čelné sklo a stierače BOSH. V pláne mám hlavne pretesnenie VANOSu, spomínané ložiská a nastriekanie predného nárazníka a kapoty lebo kamienky dali zabrať. Úpravy a doplnky? No neviem, Mpaket mám, ale chcel som riešit Lipko predného nárazníka a aj vzadu na kufry, ale zatial to nechám tak. V pláne by bolo možno aj GT krídlo. Chcem auto mať v originalnom looku teda angel eyes riešit nechcem ani žiadnych bubeníkov do kufra lebo si myslím,že na moje nároky to hrá celkom dobre.
Čo sa týka výbavy tak mám polokožené vyhrievané sedane s nastavitelním sedákom, digiklímu, predné okná v elektrike, samozatmievacie vnutorne zrkadlo.
tu nejaké fotos:
-
Prílohy
-

-

-

-

-

-

-

- cesta domov z RS
-