Clovek si uvedomi ze uz by sa hodilo nieco urobit aj na svojom prvom BMW ktore bezvladne stoji na stojkach a uz viac ako 3 mesiace sa na nom nic nepohlo. Pocas trojmesacnej pauzy sme opravovali nejake M30 priviezli sme si z ciech M60B40 a spolu s kobrakaiom si staviame nase "stoka driftkary"
No ale teraz k veci. Zhodila sa predna naprava kde sa zistilo ze napravnica dostala supu od obruniku pri mojej mensej nehode takze ju bude treba trosku rovnat ale inak predok staci poriadne vycistit.
Cez vikend som sa pustil do zadku kde som osetril miesta kde nam nieco zacalo prekvitat. Obrusil na zaklad dal som nejake vrstvy zakladu potom vrchny nater a cele som to pretrel gumoasfaltom. Tento postup caka komplet cely podvozok no najprv ho musim zbavit vrstvy bahna ktore tam ostalo.
Brzdove potrubie pre ASC a palivove potrubie sa nakoniec riesi origo trubkami z BMW.
Nazorna ukazka ako to bude vypadat v priestoroch pod a okolo nadrze.
V podblatnikoch to vypada celkom dobre. Ked to mam uz takto pekne vycistene mam to ponatierat tiez gumoasfaltom ?
Myslim si ze auto uz vaicej nemoze byt rozobrane. Zacinam torosku chystat stavy takze dufam ze pri skladani pojde vsetko v poriadku.